Ce ofertă a putut să îi facă Gigi Becali lui Cătălin Moroșanu. S-a aflat acum secretul păstrat de sportiv

Ce ofertă a putut să îi facă Gigi Becali lui Cătălin Moroșanu. S-a aflat acum secretul păstrat de sportiv
Abia acum s-a aflat ce ofertă i-a făcut Gigi Becali lui Cătălin Moroșanu la început de carieră

Cătălin Moroșanu, concurent al sezonului 2 Survivor România, a povestit abia acum ce ofertă a putut să îi facă Gigi Becali în urmă cu câţiva ani. Sportivul a spus tot despre momentul care i-ar fi schimbat viaţa.

Becali i-a făcut o ofertă de zile mari lui Moroșanu

În vârstă de 36 de ani, Cătălin Moroșanu este unul dintre cei mai cunoscuţi kickboxeri din România, iar acum a decis să plece în Republica Dominicană pentru a participa la Survivor România. De curând, sportivul a povestit despre un moment care i-ar fi putut schimba total viaţa: Gigi Becali i-a făcut o ofertă de zile mari la începutul carierei.

Mai exact, latifundiarul din Pipera i-ar fi propus la renunţe la tot ce avea în Iaşi pentru a fi bodyguardul afaceristului.

“Am primit o ofertă la început de carieră, când stăteam într-un cămin studențesc și ajunsesem pentru prima oară la televizor. M-a sunat consilierul lui Gigi Becali și mi-a zis că Gigi vrea să fiu bodyguard-ul lui. Mi-a zis: Îți dăm casă, îți dăm mașină, hai la București și lasă tot la Iași!

Am stat și m-am gândit foarte mult. Ca să ajungi acolo sus, pe munte, trebuie să mergi pe cărarea aia îngustă, grea. Eu asta am ales. Am rămas alături de mentorul meu, alături de soția mea, care atunci era iubita mea. Am ales acest drum. Am ales să stau la mine acasă. Dacă ajungeam atunci la București, cred că mă schimbam foarte mult”, a dezvăluit Moroșanu, la GSP Live.

Cătălin Moroșanu, concurent la Survivor România

Cătălin Moroșanu a acceptat propunerea celor de la Kanal D pentru a pleca în Republica Dominicană şi face parte din echipa Faimoşilor, alături de Costi Ioniță, Cosmin Stanciu, Amna, Alexandra Stan, Roxana Nemeș, Culiță Sterp, Zannidache, Elena Marin, Majda, Jador și Simona Hapciuc.

Nu este pentru prima oară când sportivul participă la o astfel de emisiune. În urmă cu doi ani, Cătălin şi Claudiu Moroşanu erau concurenţii show-ului Asia Expres de pe Antena 1. Norocul nu le-a surâs atunci, cei doi fraţi părăsind competiţia destul de devreme.

“Am avut o copilărie frumoasă, am crescut într-un canton silvic, în pădure. Am avut mereu acea libertate de a zburda în natură. Lucrul acesta a fost foarte important pentru dezvoltarea mea fizică și psihică. Când crești în natură, în comuniune directă cu aceasta, ești mai viguros. Mi-aș dori ca și copilul meu să aibă parte de bucuria de a trăi cât mai aproape de natură.”, a spus luptătorul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI