Pe cine e Gigi Becali furios acum: ”Chiar dacă mă roagă și scade din preț!”. Mesajul lui ferm

Pe cine e Gigi Becali furios acum: ”Chiar dacă mă roagă și scade din preț!”. Mesajul lui ferm
Pe cine e Gigi Becali furios acum: ”Chiar dacă mă roagă și scade din preț!”. Mesajul lui ferm

Un Gigi Becali furios a pus capăt telenovelei transferului unui jucător din Liga 1. Fotbalistul de la Botoșani a fost curtat de FCSB tot sezonul trecut. La un moment dat, Becali și Valeriu Iftime, finanțatorul moldovenilor, au fost aproape să bată palma în privința transferului. Dar nimic nu s-a concretizat, jucătorul nedorind să ajungă la vicecampioană.

Pe cine e Gigi Becali furios acum

Gigi Becali e furios pe patronul uneia dintre echipele din Liga 1. Finanțatorul roș-albaștrilor a fost foarte aproape să perfecteze transferul unui jucător de la FC Botoșani. Aproape tot sezonul trecut, Becali a negociat cu Valeriu Iftime, bossul moldovenilor, pentru aducerea lui Andrei Chindriș în echipa sa. Cei doi au fost chiar pe punctul de a bate palma, contra sumei de 600.000 de euro. Tranzacția nu s-a concretizat, fundașul de 22 de ani nedorind, de fapt, să ajungă în „curtea” roș-albaștrilor.

Acum subiectul Chindriș este închis pentru totdeauna la FCSB, iar eu vă spun cum au stat lucrurile cu exactitate. Sunt sigur că acest transfer îl doream perfectat doar eu și Gigi Becali. După o săptămână de la începutul primelor negocieri mi-am dat seama că Andrei Chindriș nu vrea sub nicio formă să meargă la FCSB. Începusem să mă fac de râs la Gigi Becali, deoarece eu intrasem cu el în negocieri și începusem să măresc prețul intenționat doar poate o să renunțe Gigi la transfer”, a declarat Valeriu Iftime după ultima negociere ratată.

 ”Chiar dacă mă roagă și scade din preț!”. Mesajul lui ferm

Între timp, Chindriș nu se mai află în planurile antrenorului Botoșaniului, Marius Croitoru. El nu mai este jucător U21, așa că tehnicianul caută un alt jucător tânăr. Valeriu Iftime speră încă la un transfer al lui Chindriș. Ultimele variante veneau de la formații din Portugalia.

Singurul om care pleacă, am mai spus, sau cel puțin mi-am dat acceptul, este Andrei Chindriș. Are două oferte, mi-a spus că evaluează până diseară. Sunt două echipe din Portugalia și una din altă țară. Chiar îmi e greu să mai comentez subiectul ăsta, pentru că atât de mult am vorbit și de fiecare dată Andrei nu a fost de acord. Spun în premieră: toate ofertele pe care le-am avut au căzut din cauza faptului că Andrei a refuzat! Din diverse motive”, a declarat Iftime pentru digisport.ro.

Iftime a mai spus că prețul cerut pentru Chindriș nu va fi mai mic de 400.000 de euro. Gigi Becali, în schimb, e convins că patronul moldovenilor încă ar vrea să finalizeze transferul la FCSB. Dar milionarul din Pipera nici nu vrea să mai audă de vreo negociere pe această temă. Mai ales că, între timp, a adus alți jucători pe postul pe care joacă și Chindriș.

Eu stiu că lui Valeriu Iftime îi pare rău că nu am făcut afacerea cu Chindriș, dar acum nu am ce să mai fac cu el și nu îl mai vreau eu.

Chiar dacă mă roagă Iftime și scade din preț. A fugit ața cu puiul. Vezi ce se întâmplă când te iei după impresari? Iftime nu are nicio vină, bătusem palma cu el.

Însă impresarul ăla din străinătate al lui Chindriș a stricat tot. Dar acum, gata, nu am ce să mai fac cu Chindriș. Așa a făcut cu noi și ăla de la Sepsi (n.r. – Andrei Dumiter). Tot din cauza impresarului a picat totul”, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI