Pe cine ar vrea CTP în locul lui Mirel Rădoi, la Națională: „Singura soluție”

Pe cine ar vrea CTP în locul lui Mirel Rădoi, la Națională: „Singura soluție”
Pe cine vede CTP antrenor la nationala

Pe cine ar vrea CTP în locul lui Mirel Rădoi, la Națională. Jurnalistul consideră că preferatul lui este singura soluție viabilă. Care este părerea lui CTP despre naționala României de fotbal, citiți în articolul de mai jos.

Cristian Tudor Popescu are încredere în naționala de fotbal. Pe cine ar vrea jurnalistul să vadă pe banca de antrenor, în locul lui Mirel Rădoi

Cristian Tudor Popescu a anunțat pe cine ar vrea în locul lui Mirel Rădoi, la conducerea Naționalei, scrie playsport.ro. Jurnalistul crede că acesta este singura soluție.

Ziaristul a dezvăluit singura variantă pe care ar accepta-o el pentru postul de selecționer al României, după plecarea lui Mirel Rădoi. Astfel, CTP crede în potențialul echipei naționale de fotbal și îi vede pe tricolori chiar pe locul doi, în ciuda meciurilor pierdute cu Germania și Armenia.

CTP, mulțumit de jocul naționalei

De asemenea, hârșitul jurnalist a comentat situația în care se află acum echipa națională, iar din punctul său de vedere lucrurile nu sunt așa negre cum le văd alții, ba din contră. În plus, CTP, care se pricepe mai bine la tenis, simte că această națională a României are un real potențial.

”Este o echipă clară cu potențial, spre deosebire de atâtea alte naționale ale României. E o echipă care poate să genereze emulație, efervescență printre tinerii jucători, ceea ce nu s-a întâmplat în ultimii ani. Dintr-un astfel de fotbal poate să crească fotbalul în țară. Tenisul a crescut după Năstase, gimnastica după Nadia, fotbalul ce a fost după Hagi? Stelele nu apar din senin, apar dintr-un fotbal cum vrea să implementeze Mirel Rădoi la națională”, crede Cristian Tudor Popescu.

De ce a pierdut naționala meciul cu Armenia

Astfel, în interviul acordat pentru Pro X, CTP a ținut să scoată în evidență faptul că meciul cu Armenia a fost pierdut din cauza incidentului provocat de George Pușcaș, pe finalul partidei.

”Nu discut greșelile pe care le-a făcut. Mi-ar părea rău, ar fi păcat ca linia aceasta să fie oprită. Dacă nu se întâmpla povestea asta cu Pușcaș, eram poate câștigători cu Armenia. Văd diverși patracieni care au apărut din cotloane: „Să vină ăia vechi, ăia bătrâni, marii specialiști în blaturi”. Ne spun acum cum nu știe Rădoi să facă echipa”, a mai spus CTP.

Gheorghe Hagi, varianta cea mai bună

Astfel, CTP susține venirea lui Gheorghe Hagi la cârma naționalei de fotbal a României. Jurnalistul consideră că aceasta este singura variantă viabilă.

”Venirea lui Gică Hagi în locul lui Mirel Rădoi ar fi singura soluție pe care aș accepta-o. Are tot dreptul acum. Hagi a făcut un progres uriaș, merită toată admirația. După începutul său catastrofal, a început să învețe această meserie și să o facă excepțional. Hagi e o soluție, dar nu în acest moment. Această campanie de calificare, în care România mai are șanse, trebuie încheiată cu Rădoi”, a precizat Cristian Tudor Popescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI