Averea lui Mirel Rădoi este colosală. Câte milioane de euro ar avea în conturi, de fapt

Averea lui Mirel Rădoi este colosală. Câte milioane de euro ar avea în conturi, de fapt
Averea lui Mirel Rădoi: Ar avea milioane de euro în conturi

Mirel Rădoi a ajuns la 40 de ani selecționerul echipei naționale a României. Deși nu are studii impresionante, averea îi este în opoziție, clasându-se printre cei mai bogați sportivi din România.

Averea lui Mirel Rădoi. Câte milioane de euro ar avea în conturi

Cu studii sau fără, selecționerul a făcut o avere din fotbal. După o perioadă destul de lungă petrecută la Steaua, acolo unde a ajuns căpitan, s-a transferat în Orientul Mijlociu, fiind dorit de fostul antrenor Cosmin Olăroiu. Rădoi a făcut senzație în țările arabe, drept pentru care imaginea de câțiva ani mai târziu cu el revenind în țară la volanul unui Bentley unicat, în valoare de 250.000 de euro, și cu vreo 15 milioane de euro în conturi nu a uimit.

Cel mai recent bolid pe care și l-a achiziționat este un Mercedes-AMG GT 63 S, care are sub capotă un motor V8, twin turbo, ce poate livra 639 de cai putere și un cuplu de 900 Nm. O parte din banii câștigați i-a investit în imobiliare. A cumpărat mai multe case și apartamente în România și în Emiratele Arabe Unite. El mai deține și o colecție impresionantă de ceasuri de firmă precum Hublot, Audemars Piguet, Patek Philippe sau Rolex.

Ce face soția cu milioanele familiei

În ianuarie 2020, în vreme ce Rădoi pregătea de zor meciul pe care tricolorii urmau să-l dispute împotriva Islandei, soția petrecerea timp alături de copii. De pildă, atunci, femeia se plimba prin mall cu fiicele. Deplasarea a avut un scop precis.

Ajunse într-un centru comercial, Viviana, Ingrid și Catia au mers într-un magazin specializat pentru confecționarea de telefoane mobile și accesorii. Fără să stea pe gânduri, Viviana i-a cumpărat ceva lui Ingrid, fiica cea mare, apoi cele trei au părăsit spațiul comercial și s-au îndreptat spre casă, acolo unde erau așteptate de capul familiei.

Are în minte să demisioneze

Mirel Rădoi ar putea să plece de la Națională. Rezultatele slabe din primele meciuri pentru calificarea la Mondiale ar fi responsabile. România a bătut Macedonia de Nord, dar a pierdut cu Germania și Armenia, astfel că rămân puține șanse pentru calificare. Întrebat dacă ia în calcul o eventuală demisie, Rădoi a răspuns afirmativ.

„În momentul de față, am în minte acest gând. Îl am de cum s-a terminat partida. Vreau să mai treacă o perioadă de timp. O să avem o discuție. Poate, cu venirea altui antrenor, se pot remedia lucrurile. Nu e posibil să vii într-un moment foarte bun…”, a declarat Mirel Rădoi după meciul cu Armenia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI