Pe cine a susținut Mihaela Rădulescu în finala Vocea României, de la PRO TV. A reacționat public

Pe cine a susținut Mihaela Rădulescu în finala Vocea României, de la PRO TV. A reacționat public
Mihaela Rădulescu, alături de echipa lui Smiley în finala Vocea României

Mihaela Rădulescu a urmărit cu sufletul la gură finala sezonului 9 Vocea României și a avut chiar și un favorit în marea finală. Vedeta l-a susținut pe Andi Țolea, concurentul din echipa lui Smiley. Marele premiu de 100.000 de euro a fost câștigat însă de Dragoș Moldovan, din echipa lui Tudor Chirilă.

Mihaela Rădulescu, alături de echipa lui Smiley în finala Vocea României

Patru concurenți au ajuns în finala sezonului 9 Vocea României, emisiune care a fost difuzată de postul de televiziune Pro TV: Dragoș Moldovan (echipa lui Tudor Chirilă), Andi Țolea (echipa lui Smiley), Jasmina Răsădean (echipa Irinei Rimes) și Elena Bozian (echipa lui Horia Brenciu).

În timpul finalei, Smiley a postat un mesaj pe rețelele de socializare prin care a îndemnat telespectatorii să îl voteze pe concurentul lui. „Haideți să-i dăm și mai mult curaj lui Andi printr-un SMS la 1200 cu textul ANDI”, a fost mesajul postat de artist pe contul personal de Instagram.

Foto: Instagramsmiley_omul
Foto: Instagramsmiley_omul

Printre cei care au reacționat la postarea lui Smiley s-a aflat și Mihaela Rădulescu. Vedeta și-a exprimat susținerea pentru Andi Țolea printr-un comentariu cu aplauze. La finalul show-lui, atât Smiley, cât și Mihaela au fost dezamăgiți, întrucât concursul de talente a fost câștigat de Dragoș Moldovan, din echipa lui Tudor Chirilă.

„Vă mulțumim sincer pentru toată susținerea. Felicitări lui Dragoș, lui Tudor Chirilă și întregii echipe Vocea României”, a fost reacția lui Smiley după ce Dragoș Moldovan a câștigat sezonul 9 Vocea României și marele premiu de 100.000 de euro.

„Îl felicit pe Dragoș pentru că a putut să termine această finală. Lumea nu înțelege cât de complicat a fost, nu se gândește la gradul de dificultate al pieselor. Suntem toți sfârșiți după un asemenea show. Mai ales după momentul lui Pavel Bartoș, pe care sunt absolut convins că îl gustă din plin, să ne țină până la limita infarctului acolo. A fost o decizie, e prima finală pe care o duc fără baladă”, a spus Tudor Chirilă la finalul emisiunii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI