Pe cine a iubit cel mai mult, de fapt, Prințesa Diana. A fost marea dragoste a ei

Pe cine a iubit cel mai mult, de fapt, Prințesa Diana. A fost marea dragoste a ei
Care a fost marea dragoste a Printesei Inimilor

Hasnat Khan, în vârstă de 62 de ani, a avut o idilă vreme de doi ani cu Prințesa Diana, care s-a încheiat în vara lui 1997, adică cu puțin timp înainte ca regretata Prințesă a Inimilor să moară în accidentul auto de la Paris.

Pe cine a iubit cel mai mult, de fapt, Prințesa Diana

De altfel, chirurgul cardiovascular a fost fotografiat recent de paparazzi în apropierea casei sale din Essex, ducând gunoiul. În timpul celor doi ani cât a durat idila lor, Diana l-a considerat marea ei dragoste și chiar își făcea planuri de viitor cu el. Lady Di a cunoscut și familia reputatului medic și avea de gând să se convertească la islamism de dragul lui, înainte de nuntă.

În prezent, Hasnat Khan face muncă suplimentară în Arabia Saudită, Etiopia și Pakistan, fiind o persoană extrem de discretă. Chiar și așa, acesta a rupt tăcerea în anul 2008, cu privire la fosta lui iubită faimoasă:

„Consider că Diana era o persoană foarte normală, cu nişte calităţi minunate.”

Unde s-au cunoscut cei doi

Amintim că cei doi foşti amorezi s-au întâlnit la spitalul Royal Brompton, acolo unde Diana mersese să-şi viziteze un prieten care suferise o operaţie la inimă acolo. După acea primă întâlnire, Hasnat şi prinţesa au ţinut legătura, devenind, la foarte scurt timp, iubiţi. Dar relaţia lor amoroasă s-a încheiat la începutul verii 1997. La finalul aceleiaşi veri, adică pe 31 august, Diana avea să într-un accident auto, în Franţa.

De menționat este că cel care a încheiat relaţia a fost chiar el, conform spuselor apropiaţilor fostului cuplu. Iar fosta soţie a Prinţului Charles a fost devastată din cauza ruperii legăturii cu cel pe care-l considera marea ei iubire. Tatăl acestuia, Abdul Rasheed Khan, a declarat presei ceea ce fiul lui îi spusese lui la acea vreme:

„Dacă mă însor cu Diana, mariajul nou nu va rezista niciun an. Există nişte diferenţe culturale atât de mari între noi! Ea e de pe Venus, eu sunt de pe Marte. Dacă ne căsătorim, o să fie ca un mariaj de pe planete diferite.”

Diana a cunoscut familia medicului în anul 1996, atunci când a vizitat Pakistanul, şi era atât de îndrăgostită de el la vremea aceea, încât se gândea chiar să se convertească la islamism pentru a se putea căsători cu el. Lucrurile nu au decurs însă așa cum şi-ar fi dorit ea, el fiind cel care s-a despărţit de prinţesă.

Apoi, la zece ani după dispariţia Prinţesei Diana, Khan s-a însurat pentru prima dată. Hadia Sher Ali avea 29 de ani la acea vreme şi a fost soţia medicului vreme de 18 luni. În anul 2017, fostul iubit al lui Lady Di s-a logodit cu Somi Sohail, o musulmancă mult mai tânără decât acesta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI