Pe ce va da Gigi Becali peste 1 milion de euro: „O să fac! Păi vă bateți joc de noi?”

Pe ce va da Gigi Becali peste 1 milion de euro: „O să fac! Păi vă bateți joc de noi?”
Gigi Becali are de gând să cheltuiască din nou o sumă mare de bani pentru a întări lotul echipei sale

Pe ce va da Gigi Becali peste 1 milion de euro. Patronul FCSB s-a decis. Ultimele evoluții ale naționalei, dar și transferurile pe care le fac rivalele l-au determinat pe latifundiar să se răzgândească în privința investițiilor făcute în echipă. Gigi Becali a anunțat că va redeschide „punga” pentru a aduce jucători noi la gruparea antrenată de Toni Petrea, deși declarase ferm de multe ori că nu va mai da bani pentru așa ceva.

Pe ce va da Gigi Becali peste 1 milion de euro

Pe ce va da Gigi Becali peste 1 milion de euro. Pierderea titlului și în acest an l-a iritat pe patronul FCSB, chiar dacă și-a declarat echipa „campioană morală”. De-a lungul sezonului, milionarul a declarat că nu va mai investi în lotul de jucători.

Mai mult, Becali a vrut să scape de o parte a fotbaliștilor cu salarii mari, ca Budescu și Keșeru, pentru a face economie. El spunea că nu-l mai interesează decât jucătorii liberi de contract, pe care i-ar putea aduce gratis.

„De azi înainte, când o să auziți că Gigi Becali vrea să cumpere un jucător, să știți că nu e adevărat. Eu nu mai dau 5 bani din buzunarul meu. Nu e adevărat că vreau să-i iau pe Pitu și Grameni pe bani. Nici pe Ștefănescu nu dau bani, doar jucători liberi mă interesează. Iau gratis. Dacă o să găsesc un fundaș central sau un atacant, e bine. Dacă nu, atacant o să joace Tănase și asta e”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro, după terminarea campionatului.

„O să fac! Păi vă bateți joc de noi?”

Gigi Becali și-a făcut planul financiar bazându-se pe un eventual parcurs bun al FCSB în Conference League.

„E mai bine că n-am luat (n.r. – titlul), că Domnul știe, că poate ei (n.r. – cei de la CFR Cluj) nu se califică în cupele europene și eu intru în „Conferința” League, iau șase-șapte milioane și bugetul e făcut, n-am nicio treabă”, a spus Gigi Becali, pentru sursa citată.

Becali a fost enervat de atitudinea selecționerului Edi Iordănescu, dar și de reacția FRF după rezultatele catastrofale ale naționalei în Liga Națiunilor. Antrenorul „tricolorilor” nu și-a dat demisia, iar federația a transmis că îl susține în continuare, dar că nu va mai accepta „mediocritatea în teren”.

„De mâine (n.r.- vineri) o să începem să facem transferuri. O să fac! N-am vrut, dar când văd că „dom’ne, bărbăție, îmi asum”… Păi vă bateți joc de noi? Nu acceptați mediocritatea? Nu vă spun (n.r.- numele jucătorilor care vor fi transferați)! Nu pot să vă spun! De mâine încep. Trei sunt! Doi fundași centrali și un atacant.

Din străinătate toți trei. Ce să fac? Asta e situația. Sunt jucători buni, nici nu-i cunosc. Nu vă pot spune, că nu-i cunosc. Ce să fac? Eu am încercat așa (n.r.- cu fotbaliști români), dar iau și străini!

Dă-mi fundași centrali români. Pe cine să iau? Iau cu bani din străinătate, îi transfer. Ce să fac? Mai mult de un milion de euro (n.r.- cât va plăti pentru transferuri)!”, a declarat Gigi Becali, la emisiunea Fotbal Club.

FCSB a renunțat la trei jucători care pot evolua pe postul de fundaș central, Dragoș Nedelcu, Paulo Vinicius și Andrei Miron, iar Iulian Cristea s-a accidentat grav la echipa națională.

Urmăriți Playtech.ro și pe