Pe ce fiică a testat Vladimir Putin vaccinul anti-covid-19. Ce a pățit la o zi de la administrarea lui

S-a aflat adevărul despre vaccinul anti-covid-19 al lui Putin. Medicii ruși au făcut anunțul în urmă cu câteva momente

Vladimir Putin este foarte sigur că vaccinul rusesc anti-covid va fi unul foarte eficient. Atât de sigur este președintele Rusiei, încât una dintre fiicele sale s-au înscris pentru a testa mult așteptatul vaccin. Ce reacții a avut vaccinul asupra fiicei lui Putin, a spus chiar președintele Rusiei.

Vladimir Putin testează vccinul anti-covid pe propia sa fiică

Vladimir Putin și-a ținut departe de ochii presei viața privată. Se știe că are două fiice din prima căsătorie, cu Liudmila Șkrebneva: Maria și Ekaterina. Recent, președintele rus a spus că fiica sa se numără printre persoanele care au primit o doză din vaccinul rusesc anti-COVID dar nu a precizat care dintre fiicele sale.

Presa din Rusia crede că cea care a primit doza de vaccin anti-covid ar fi Maria, care este de profesie medic. Vladimir Putin a spus că fiica lui, care are 35 de ani, “a avut febră 38; a doua zi a scăzut la 37 și, apoi, totul a decurs normal”.

Vladimir Putin testează vccinul anti-covid pe propia sa fiică
Vladimir Putin testează vccinul anti-covid pe propia sa fiică

Fiicele lui Vladimir Putin s-au ținut departe de ochii presei

După ce Vladimir Putin a devenit premier, în 1999, cele două fiice ale sale s-au retras de la școala germană din Moscova și au început studiile acasă, cu profesori privați, scrie ziarul italian Il Corriere della Sera, citat de Rador.

Ulterior, Maria și Ekaterina și-au schimbat numele, iar Maria a devenit Vorontsova. A absolvit Medicina și s-a specializat în Endocrinologie. Cel mai probabil ea este fiica lui Putin pe care a fost testat vaccinul.

Conform unor surse rusești, Maria este implicată și într-un proiect pentru construcția unui spital pentru 20.000 de pacienți în apropiere de Sankt Petersburg. Alte surse au vorbit și despre o inițiativă diferită pentru crearea unui centru pentru cercetări asupra genomului.

Se pare că fiica președintelui este căsătorită cu un antreprenor olandez, și ar avea o fiică. Președintele Rusiei nu a vorbit decât în general despre nepoții spi, așadar presa a speculat că și cealaltă fiică a sa ar fi devenit mamă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI