Iulia Albu, umilită de mămicile de la școala fiicei sale. Ce au putut să îi facă

Iulia Albu, umilită de mămicile de la școala fiicei sale

Iulia Albu a dat-o pe fiica ei, Mikaela, la o școală de stat și se declară foarte mulțumită de felul în care se prezintă cadrele didactice. Însă, deși micuța nu are probleme cu colegii, sau de altă natură, diva a mărturisit au existat mici tensiuni de-a lungul timpului chiar din cauza ei. De ce au dat-o afară mămicile de pe grupul de WhatsApp, aflați în rândurile de mai jos.

Iulia Albu a fost dată afară din grupurile de mămici

Este bine știut faptul că cel mai de preț lucru care a rezultat din căsnicia cuplului Albu este micuța Mikaela, pe care controversata vedetă o iubește nespus și încearcă să-i ofere cadrul necesar pentru a se dezvolta frumos. Fashion designer-ul și-a înscris fiica la o școală de stat și se declară foarte mulțumită de profesori.

În schimb, de-a lungul vremii, Iulia Albu a avut mici probleme cu mamele colegilor Mikaelei. Fostul jurat de la „Bravo, ai stil“ a mărturisit, într-o notă umoristică, faptul că a fost dată afară din grupurile de mămici. În ceea ce privește motivul pentru care doamnele au luat o astfel de decizie, vedeta spune că nu-și mai amintește exact, însă subiectele pe care le discutau acestea oricum nu erau pe gustul ei.

„M-au scos de pe grupul de mame de pe WhatsApp. Nu mai țin minte exact de ce, dar sincer eu nu reacționez bine la mesajele acelea banale: m-am trezit de dimineață, am mâncat și am făcut imediat o poză. Mi se pare că sunt lucruri pe care nu ar trebui să le expui. Așa cum eu nu-mi expun copilul pe Instagram, așa nu o să-l expun nici pe un grup de mesaje. Am legat câteva prietenii, două, cu mămici, dar atât“, a povestit Iulia Albu.

Vedeta a înscris-o pe Mikaela la o școală de stat

Iulia Albu a dezvăluit că a luat decizia de a-și înscrie fiica la o școală de stat pentru că i s-ar fi părut „un snobism“ să-i aleagă o școală privată.

„Este un snobism să duci copilul la o școală privată. Există și excepții. Eu nu sunt un om snob (râde), modestia mă caracterizează, după cum spuneam și anterior. Poate să facă o facultate în străinătate, dacă va alege un profil pentru care nu se oferă o pregătire suficientă în țară.

Spre exemplu, Facultatea de Drept aș vrea să o urmeze în străinătate, pentru că în România nu mai este așa cum era înainte sau, dacă ar vrea să facă studii în domeniul bancar, tot în străinătate aș  îndruma-o“, a punctat aceasta.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI