28 ian. 2023 | 15:16

Pe ce dă 2.000 de euro lunar iubita lui Liviu Vârciu. Anda Călin a recunoscut, este necesar EXCLUSIV

Monden
Pe ce dă 2.000 de euro lunar iubita lui Liviu Vârciu. Anda Călin a recunoscut, este necesar EXCLUSIV
Pe ce dă 2.000 de euro lunar iubita lui Liviu Vârciu

Anda Călin, mama celor doi copii ai lui Liviu Vârciu, a devenit, în urmă cu câteva luni, proprietara unui salon de înfrumusețare, din zona de nord a capitalei. Pe lângă faptul că a investit peste 60.000 de euro în această afacere, bruneta cheltuie, lunar, cel puțin 2000 de euro, cu chiria și utilitățile. Potrivit propriilor mărturisiri, făcute pentru playtech știri, numai chiria o costă 1200 de euro.

Ce cheltuieli lunare are iubita lui Liviu Vârciu cu salonul

Iubita lui Liviu Vârciu, Anda Călin, și-a deschis recent propria afacere, un salon de înfrumusețare în care a investit peste 60.000 de euro. Pe lângă această sumă, bruneta scoate din buzunar cel puțin 2000 de euro. Potrivit propriilor mărturisiri, chiria o costă 1200 de euro, la care se adaugă facturile cu gazele, salonul având centrală proprie, și lumina, plus alte utilități.

Ce facultăți a terminat

Deși ar fi putut sta acasă și să câștige bani, de exemplu, din închirierea unui apartament pe care și l-ar fi putut achiziționa cu această sumă, bruneta a preferat acest bussines tocmai pentru a face ceva ce-i place și a nu sta degeaba. Anda lucrează încă de când a devenit majoră, și a avut chiar și alte afaceri, un atelier de croitorie și o firmă de vânzări de diverse produse, în timp ce era studentă, ea fiind absolventă de două facultăți.

„Am terminat SNSPA, Administrație publică, la buget, și Marketingul, la ASE, cu plată, plus masterul”, ne-a mărturisit iubita lui Liviu Vârciu.

Drama trăită pe când era studentă

Anda a mers la SNSPA și datorită tatălui său, care-și dorea ca aceasta să-i calce pe urme, acesta lucrând la MapN. Părintele brunetei s-a stins însă din viața chiar după ce aceasta și-a susținut lucrarea de licență:

„Când am dat licența, a murit tata. Apoi am făcut masterul în Dezvoltare și protecția mediului. O perioadă, până să fac copii, am lucrat în contabilitate. Mi-am dorit să am o ocupație, să fac ceva ce-mi place, să nu stau acasă. Mă ocup personal de afacere. Merg la salon zilnic, după ce las băiatul la grădiniță și plec când trebuie să îl iau. Ideea de a-mi deschide propria afacere o am de mult timp, nu sunt la prima afacere. Dar am amânat pentru ca m-am dedicat familiei. Având doi copii este destul de greu să mai faci și alte lucruri în paralel. Am mai avut si alte afaceri, de la 18 ani până la 25 de ani, și anume un atelier de croitorie și o firmă de vânzări de diverse produse”.

Își cresc singuri copiii

Liviu și Anda Călin sunt împreună din anul 2016 și sunt părinții a doi copii, Anastasia și Liviu Matei, pe care în prezent îi cresc singuri, după ce au renunțat la bona pe care au avut-o, la un moment dat. În week-end, cei doi merg și la bunca din partea artistului, care locuiește la curte, lângă Ștefănești.

Anastasia, fiica lor cea mare, e elevă la o școală privată turcească. Bruneta ne-a mai dezvălut că aceasta face cursurile în engleză, și că mama sa locuiește în prezent în Istanbul.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Cum să scapi de riduri cu ajutorul bananelor. Vei avea o piele perfectă, ca de porțelan
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
A devenit strict interzis, chiar DE ASTĂZI, 10 MAI. Regula care se aplică pe stradă, dar și la TV
Capital.ro
Sâmbăta din Săptămâna Luminată, tradiții și obiceiuri. Ce nu trebuie să faci în această zi
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Afecțiunea care se răspândește sever. Un miliard de persoane o au în prezent
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro