Pe ce au dat Gabi Cristea și Tavi Clonda 25.000 de euro, dintr-un foc: „Îți prelungește viața cu vreo 10 ani” EXCLUSIV

Pe ce au dat Gabi Cristea și Tavi Clonda 25.000 de euro, dintr-un foc: „Îți prelungește viața cu vreo 10 ani” EXCLUSIV
Gabi Cristea și Tavi Clonda , singuri acasă, timp de o săptămână

Pe ce au dat Gabi Cristea și Tavi Clonda 25.000 de euro? Soțul vedetei tv a mărturisit pentru impact.ro că întreaga familie va petrece mult timp la piscina inaugurată recent. Piscina a fost inaugurată în curtea casei sale. Acesta ne-a mai spus că în situația actuală, când prețurile la călătoria cu avionul „au luat-o razna”, nu se mai merită să plece în concediu în afara granițelor țării.

Am aflat pe ce au dat Gabi Cristea și Tavi Clonda 25.000 de euro

Gabi Cristea și Tavi Clonda sunt tare mulțumiți că în sfârșit li s-a îndeplinit dorința de a avea piscină în curtea casei lor. Cum vedeta tv a avut în urmă cu ceva ani un soț, Marcel Toader, implicat în afaceri cu construcții de piscine, aceasta nu a fost deloc străină despre cum trebuie să fie investiția de 25.000 de euro.

Astfel că, prezentatoarea tv a avut grijă ca apa piscinei sale să fie sărată, întocmai ca apa mării și în urmă cu un an chiar a supravegheat lucrările cu țevile ce trebuiau trase. Tavi Clonda, soțul acesteia, a mărturisit pentru impact.ro că întreaga familie va petrece mult timp la piscina inaugurată recent.

„Ne vom bălăci în fecare zi, nu ne mai trebuie vacanță. Ne-a costat ceva, peste 25.000 de euro, dar toți ne bucurăm de ea.

Am un prieten care ne spunea că piscina i-a prelungit viața cu vreo zece ani.

Are 82 de ani și e în super – formă. Fetele abia învață să înoate”, ne-a spus acesta.

Singuri acasă, timp de o săptămână

Altfel, pentru prima oară de când sunt părinți, cei doi soți au rămas singuri acasă, timp de o săptămână, lăsând fetele la Brașov, în grija mamei artistului.

„Am trecut la nivelul următor, ne-am luat inima în dinți și am lăsat fetele cu mama, la Brașov, timp de o săptămână, pentru că am avut treabă acasă.

Important că lor le-a plăcut la bunica, nu ne-au sunat să mergem să le luăm. Așa am stat și noi în doi. Acum au început grădinița de vară. Lor le place acolo cu copiii, cu activitate.

Mănâncă, dorm. Ne mai facem și noi treburile, pentru că altfel e greu”, a adăugat Tavi Clonda.

Motivul pentru care ezită să mai plece la Barcelona

Gabi Cristea și Tavi Clonda intenționează să plece și într-o minivacanță, în doi, pe litoralul românesc, urmată apoi de o alta, mai lungă, împreună cu fetele. Ce doi soți și-ar dori să ajungă din nou și la prietenii lor din Barcelona, doar că ezită din cauza exploziei prețurilor la călătoriile cu avionul:

„Parcă nu-ți mai vine să pleci nicăieri, dar vom merge pe la mare, la munte, poate și în Grecia. Gabi ia vacanță peste vreo trei săptămâni.

Am vrea să mai ajungem și la prietenii noștri din Barcelona, dar prețurile au lua-o razna, s-au triplat și parcă nu se mai merită.

O să plecăm și la noi, la mare. Am niște concerte pe litoral și o să le leg și cu o vacanță. Cu Gabriela un week-end, apoi și cu fetele, o săptămână”.