Pe ce a dat Dorian Popa 50.000 de euro la început de 2022. Așa își sporește conturile bancare EXCLUSIV

Pe ce a dat Dorian Popa 50.000 de euro la început de 2022. Așa își sporește conturile bancare EXCLUSIV
Dorian Popa, o nouă investiție

Dorian Popa se numără printre artiștii cu cele mai mari câștiguri din ultimii ani, care rezultă, în special, din activitatea sa din online. Cu toate acestea, el nu se mulțumește doar cu atât. A investit în imobiliare și are planuri mari în acest domeniu.

La acest început de an, Dorian Popa a cumpărat, tot la Domnești, încă 1400 de metri pătrați. Acesta vrea să mai ridice încă patru case, pe lângă cele șase care vor fi gata la primăvară.

Ce a reușit să facă Dorian Popa

Dorian Popa a început anul cum nu se poate mai bine. Artistul a făcut o nouă investiție majoră, de peste 50.000 de euro. El a cumpărat încă 1400 de metri pătrați de teren, în Domnești, chiar lângă vila în care locuiește.

„Acum am mai luat 1400 metri, în total am 3500 metri pătrați. De la șase case, trec la zece, le fac tot la mine, în fața casei mele.”, a declarat acesta pentru impact.ro.

Prețul unei case, între 160 – 170.000 de euro

Artistul ne-a mai spus că cele șase case sunt finisate, urmând a fi gata la primăvară. El nu le va scoate imediat la vânzare, ci doar după ce se va termina de construit podul de la Domnești, aflat în lucru.

„Am intrat la finisaje, asta am și dorit, ca până în iarnă să le închidem, acum ne-am apucat de finisaj, ca să fie gata până în primăvară. Iar apoi să le dau drumul și celorlalte patru. Nu le vând încă, aștept terminarea podului, pentru că o să fie o creștere semnificativă.

În Domnești, se face podul peste centură, iar în primăvară va fi gata. E un plus pentru infrastructură ca o suburbie legată de un oraș principal să fie conectată bine, chestia asta scade cu 20-30.000 de euro prețul. Depinde și de poziționare.

Așa era și în Pipera înainte, prețurile erau mult mai mici. Aștept până piața-mi spune că e momentul, pentru că nu mă grăbesc. Atunci o să le vând, iar prețul va fi între 160 – 170.000 de euro casa.

Acestea sunt încălzite în pardoseală, și la parter, și la etaj, o să le pun aer condiționat, bucătărie mobilată. Fiecare își va putea alege în funcție de buget.”, ne-a mai spus acesta.

Ce va face cu banii încasați din vânzarea caselor

Dorian nu intenționează să cheltuiască niciun leu din banii pe care-i va încasa din vânzarea caselor, ci să-i investească într-un proiect grandios.

„Încasările trebuie să fie punctul de deblocare pentru o investiție imobiliară grandioasă, nu vreau să cheltui ce iau de acolo, ci să investesc în ceva mai bun.

Am în cap să fac un cartier mare…În Domnești nu avem voie să facem blocuri, iar eu nu vreau să plec din Domnești. Dacă mă ajută Doamne, Doamne, iau o parcelă de 10.000 de metri și fac acolo ceva, mai vreau și o casă, am planuri mari.”, a adăugat acesta.

Motivul pentru care nu a vrut să cânte de Revelion

Artistul a preferat să stea acasă în noaptea dintre ani, întrucât nu a vrut să renunțe la tariful său special, pe care-l percepe în noaptea de Revelion.

„Bugetele pentru revelioane nu au fost cele potrivite, e o chestie principială.”, ne-a spus acesta.

Ce probeme are cu Cheluțu

Altfel, Dorian ne-a mai mărturisit că Cheluțu, câinele său vedetă, este extrem de gelos și nu vrea pe nimeni în preajma sa.

„Din păcate, pentru că are un trecut care l-a marcat, nu prea este sociabil. Încercăm fel de fel de metode, dar deocamdată nu ne-a ieșit.

Nu putem spune că ar fi vreo frustare, doar că nu ar fi sănătos nici pentru alt animăluț, nici pentru Cheluțu, să-i mai aducem alt tovarăș, pentru că noi oricum mai avem doi motani și abia ne descurcăm să-i separăm.

Cred că dacă l-aș lăsa cu motanii, i-ar face grătar ca în Tom și Jerry. Efectiv, trei ani și jumătate din viața lui a fost închis în trei metri pătrați, nu a socializat nici cu oamenii, dar probabil de când i se arunca mâncarea și era izgonit a rămas puțin sălbatic.

Dar cu iubire multă, într-un an și jumătate, doi, de când este la mine a arătat îmbunătățiri masive. Deocamdată însă nu suportă pe nimeni altcineva.

Este și extrem de gelos și posesiv, el simțind că eu l-am scos din viața aia grea s-a supraatașat de mine, astfel că între noi doi nu mai încape niciun fir de păr, ceea ce o problemă.

Și eu greșesc, pentru că-l răsfăț mai mult decât este nevoie, dar îl iubesc foarte mult și câteodată pierd măsura. Este gelos cu orice altă terță persoană în prezența mea. Îl mai cert, nu-l las să mi se urce în cap, dar e foarte dominator.

Marele nostru noroc că nu are treabă cu rosul lucrurilor. El doar atât, când nu-i acorzi atenție îți arată printr-un pipilică foarte bine plasat, unde trebuie. Era mai nasol dacă rodea adidași, era o problemă.

Atunci s-ar fi obișnuit el cu garajul penru că nu e un secret că eu investesc în ținutele mele și nu mi-aș fi permis să-l las să-mi strice adidașii.”, a completat artistul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI