Garsoniera de lux a lui Dorian Popa este gata pentru turiști. Cum arată locuința gândită de artist FOTO

Garsoniera de lux a lui Dorian Popa este gata pentru turiști. Cum arată locuința gândită de artist FOTO
Dorian Popa le-a dezvăluit fanilor garsoniera de lux

Dorian Popa și-a uluit fanii! Admiratorii săi au putut să vadă cum arată garsoniera de lux pe care o deține artistul. Aceasta o să fie închiriată în regim hotelier, așa că mulți turiști o să se bucure de locuința pusă la punct de cântăreț, care are un design reușit.

Cum arată garsoniera de lux pe care o deține Dorian Popa

Dorian Popa se bucură de o garsonieră aflată în sectorul 3 al Capitalei, zona Decebal. Artistul și-a dorit ca turiștii care îi trec pragul să se simtă extraordinar, așa că s-a implicat în amenajarea locuinței. Admiratorii lui au așteptat cu sufletul la gură să vadă cum arată locuința.

Iată că artistul a dezvăluit primele imagini cu garsoniera! Acesta și-a dorit ca locuința să aibă un design modern și să dispună de încălzire în pardoseală. Dorian Popa a optat pentru mobilă de culoare închisă, dar și foarte multe oglinzi. El mai are de făcut doar mici ajustări.

Ce a reușit să facă Dorian Popa

Garsoniera o să fie închiriată în regim modern, așa că turiștii care o să locuiască în aceasta o să se simtă foarte bine. Dorian Popa a vrut ca oamenii care îi trec pragul să aibă parte de lux, așa că mulți s-au bucurat în momentul în care au observat ce a reușit acesta să facă.

Cântărețul nu se oprește aici! Între timp, Dorian Popa a început să construiască și un cartier rezidențial lângă casa pe care o deține în Domnești. El a achiziționat câteva terenuri și a început să ridice primele locuințe pentru a pune bazele unui întreg cartier.

Cum a câștigat Dorian Popa primii bani, de fapt: ‘Făceam bănuți frumoși’

Dorian Popa are parte de reușite pe toate planurile. Cântărețul se bucură de mulți admiratori prin prisma carierei sale din industria muzicală, dar și datorită canalului de YouTube. De asemenea, cântărețul se implică și în domeniul imobiliarelor.

El a reușit să strângă o avere impresionantă și a câștigat simpatia internauților. Cu toate acestea, nu mulți știu că Dorian Popa a început să câștige bani încă de la vârsta de 13 ani. Cântărețul repara calculatoarele vecinilor săi, fiind informaticianul cartierului.

„Am început să câștig primii bani încă de la 13 ani, când mă duceam prin cartier și am început să repar calculatoarele vecinilor mei.

Eu aveam calculator de la 7 anișori, mi-au plăcut întotdeauna lucrurile legate de informatică, mă pricepeam să formatez un calculator, să reinstalez toate serverele, că pe vremea aia nu era ca acum.

Făceam bănuți frumoși, la mine în cartier eram informaticianul de bază. Singurel am învățat, cu internetul pe telefonul fix, de mă certa maică-mea când nu-i mergea fixul.”, ne-a declarat, în exclusivitate, acesta.