01 iun. 2023 | 15:14

Pe ce a cheltuit Rareș Prisacariu primii bani de la Românii au Talent. Ce cadou și-a făcut singur de Ziua Copilului: „Preferatele mele” EXCLUSIV

Monden
Pe ce a cheltuit Rareș Prisacariu primii bani de la Românii au Talent. Ce cadou și-a făcut singur de Ziua Copilului: „Preferatele mele” EXCLUSIV
Pe ce a cheltuit Rareș Prisacariu primii bani de la Românii au Talent. Și-a făcut singur cadou de Ziua Copilului. EXCLUSIV

Copilul-minune care a plecat acasă în urmă cu trei săptămâni cu marele premiu al emisiunii „Românii au Talent”, de la PRO TV, spune că pentru el Ziua Copilului e una specială. Află în rândurile de mai jos pe ce a cheltuit Rareș Prisacariu primii bani de la „Românii au Talent”. Și-a făcut cadou singur de Ziua Copilului. Dezvăluiri în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Pe ce a cheltuit Rareș Prisacariu primii bani de la Românii au Talent

„Simt foarte multă bucurie în această zi. Și această bucurie vreau să le-o transmit tuturor copiilor. Să aibă toți copiii o zi plină de magie și de bucurie!”, a declarat puștiul de șapte ani pentru PLAYTECH ȘTIRI.

Revenit la București chiar de 1 iunie, micul botoșănean nu a ratat ocazia de a merge într-un unul dintre mall-urile Capitalei, pentru a-și cumpăra un nou joc de tip lego. La fel făcuse și la puțin timp după ce câștigase ediția din acest an a emisiunii „Românii au talent”, alegând să plece acasă însoțit tot de un joc de tip lego.

„Acestea sunt preferatele mele, jocurile lego. Nu știu câte am acasă, dacă sunt sau nu 100 sau poate chiar mai multe, fiindcă nu le-am numărat niciodată. Știu doar că am foarte multe!”, mai spune mica vedetă de televiziune.

Cochetează cu ideea de a deveni astronaut

Chestionat pe seama temelor preferate ale jocurilor sale lego, Rareș Prisacariu nu a ezitat nicio clipă și a făcut adăugirile necesare:

„Preferatele mele sunt cele prin care pot construi castele și nave spațiale. Cine știe, poate voi deveni astronaut, cândva?!”.

Apariția băiețelului extrem de talentat care a reușit să-i convingă pe membrii juriului emisiunii de la PRO TV că el e persoana ideală pentru a câștiga premiul cel mare al celei de a 13 a ediții a suprins pe multă lume. Dacă au existat destui telespectatori care și-au exprimat simpatia pentru Rareș și pentru ușurința sa de a recita versuri la o vârstă fragedă, au existat și dintre cei care au contestat cu putere abilitățile învingătorului și, mai ales, decizia finală a celor patru jurați, interpreta Andra, actorii Mihai Bobonete și Dragoș Bucur, și vedeta de televiziune Andi Moisescu.

Mihai Bobonete, unul dintre marii susținători ai puștiului-minune

De remarcat că Mihai Bobonete, devenit mai fiecărui român extrem de cunoscut după ce e distribuit de mai bine de zece ani în serialul de televiziune „Las Fierbinți”, s-a declarat unul dintre marii săi susținători.

„De fiecare dată când vii aici, am impresia că ai o forță din asta teribilă, din alte lumi. Nu știu cum simt oamenii acasă sau ce-au simțit oamenii din sală, dar pe mine efectiv mă descompui în părți mici. Și simt că cumva mă desprind de corp și-mi văd toate lucrurile, nu neapărat doar pe cele bune, ci și pe cele rele! Ai un fel de transmisie aparte, a ta, care cred că e mai mult decât ceea ce au marii actori! Cred că ești un orator cu desăvârșire. Cred că lumea are nevoie de un om ca tine! Cel mai important e că eu cred că tu vei face viitorul să-și amintească cu mare plăcere de trecut. Bravo, felicitări!”, a sunat una dintre replicile sale de încurajare la adresa micuțului.

De asemenea, prezentatorii show-ului, Smiley și Pavel Bartoș, au fost cei care i-au permis puștiului accesul în faza semifinalelor concursului, apăsând pur și simplu pe butonul Golden Buzz după o primă evoluție pe scena concursului.

În finală, Rareș Prisăcariu a reușit să impresioneze încă o dată întreaga asistență interpretând un monolog cu divinitatea, text care i s-ar atribui unui fost mare gazetar român, Octavian Paler.

Parteneri
Ce trebuie să faci în ziua de Paște ca să ai noroc tot anul. Obiceiul care îți aduce succes
Redactia.ro
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns să aibă un copil din flori, cu o călugăriță
Click.ro
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
Digi24
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Digi24
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre care toată lumea vorbește
Unica.ro
Vremea în noaptea de Înviere și în prima zi de Paște. Prognoza meteo actualizată
EVZ.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
Șoferii au interzis. NU ai voie să ai așa ceva la mașină. Legea spune clar
Capital.ro
Mircea Badea, despre esenţa ortodoxiei: "Aceasta este credinţa mea, teza mea personală"
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
TOTAL INTERZIS în VINEREA MARE! E cel mai mare PĂCAT
Mediaflux
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O tânără a stârnit controverse după ce a recunoscut că nu își spală pijamalele după fiecare purtare. Ce i-au spus internauții
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro