Pavel Stratan rupe tăcerea despre logodna Cleopatrei cu Edward Sanda: ”Nu vorbim”

Pavel Stratan rupe tăcerea despre logodna Cleopatrei cu Edward Sanda: ”Nu vorbim”
Pavel Stratan rupe tăcerea despre logodna Cleopatrei cu Edward Sanda ”Nu vorbim”

Zilele trecute, Cleopatra Stratan și-a serbat majoratul alături de familie și de cei mai apropiați prieteni. De lângă ea nu a lipsit, nici măcar o secundă, iubitul ei, Edward Sanda, care a cerut-o de soție în urmă cu câteva zile. Acum, Pavel Stratan rupe tăcerea despre logodna Cleopatrei cu Edward Sanda.

Pavel Stratan, despre logodna Cleopatrei cu Edward Sanda

Micuța de 3 ani care îți cânta despre Ghiță la portiță e o domnișoară în toată regula. Cleopatra Stratan a împlinit 18 ani și a primit cel mai frumos cadou de la iubitul ei, Edward Sanda: inelul de logodnă. Cum era de așteptat, tânăra artistă a spus ”Da!” și a primit binecuvântarea lui Pavel Stratan, tatăl ei.

Cu toate că fiica lui e o reală domnișoară frumoasă și seducătoare, Pavel o vede la fel: ”Pentru mine nu s-a schimbat, deși o văd în fiecare zi. Pentru mine a rămas același copil și cred că pentru multă lume a rămas la fel. A crescut frumos Cleopatra. Orice și-a dorit Cleopatra, întotdeauna a avut.”

Pavel Stratan, încântat de Edward Sanda

Cum era de așteptat, toată lumea e curioasă să afle cum se înțeleg cei doi bărbați din viața Cleopatrei Stratan. Așa că tatăl ei a făcut deliciul fanilor și a mărturisit ce părere are el, de fapt, despre viitorul soț al fiicei sale.

”Numai cuvinte de laudă, un copil de aur, cuminte, la fel ca și Cleopatra, cred că s-au găsit repede. Nu știu cât s-au căutat sau poate nu s-au căutat deloc. S-au întâlnit când și unde trebuie, la timpul și la locul potrivit”, a spus Pavel Stratan pentru click.ro.

Pavel Stratan rupe tăcerea despre logodna Cleopatrei cu Edward Sanda: ”Nu vorbim”
Pavel Stratan rupe tăcerea despre logodna Cleopatrei cu Edward Sanda: ”Nu vorbim”

Cât despre cererea în căsătorie, Pavel nu are nicio obiecție la adresa ei.

”Eu întotdeauna am susținut-o pe Cleopatra în orice și părerea ei pentru mine este sfântă. N-am avut niciodată contradicții. Întotdeauna ne-am sfătuit și mi-a plăcut mereu ce decizii ia, cum gândește. Rămâne doar să-i susțin deciziile. Parcă nu mai am ce să-i vorbesc în plus. Cred că am vorbit destul cât ea a fost micuță. De la anul se va muta în București, la facultate”, a mai adăugat Pavel Stratan.

Cleopatra Stratan pregătește piese noi

Pe plan muzical, Pavel Stratan a mărturisit că fiica sa are câteva proiecte noi pe care urmează să le lanseze.

”Cleopatra are foarte multe piese deja gata făcute, care așteaptă videoclipuri. Eu am lansat o piesă cu Keo, care aștepta de un an de zile videoclip. Am lucrat la piese noi. Dar cel mai mult lucrez la un proiect cu animație. Un videoclip cu desene animate. Un proiect de lungă durată, la care lucrez pentru mine și Cezar (n.r. fratele Cleopatrei)”, a mai adăugat acesta pentru sursa anterior menționată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI