Pavel Bartoș, terorizat de fiica sa. Ce îi tot cere insistent, de când e la Românii au talent

Pavel Bartoș, terorizat de fiica sa. Ce îi tot cere insistent, de când e la Românii au talent
Relația dintre Pavel Bartoș și fiica lui, Sofia

Pavel Bartoș este unul dintre cei mai iubiți prezentatori TV din România. Alături de Smiley, cei doi ne-au încântat ani de zile cu emisiuni renumite precum „Românii au Talent” sau „Vocea României”. Înainte de toate, Pavel Bartoș este tată, iar Sofia, una dintre fiicele lui, vrea să-i calce pe urme tatălui.

Fiica lui Pavel Bartoș, la Românii au Talent

Pavel Bartoș este mereu ocupat, motiv pentru care apare aproape non-stop pe micile ecrane. Cu toate acestea, își face mereu timp pentru cel mai important lucru din viața lui: familia. Sofia, una dintre fiicele lui, îl admiră foarte mult și vrea să apară la tv alături de el.

„Ar fi o surpriză, dar de la aia mică mă aștept la orice, jur. La Sofia mă aștept la orice. Mă tot tachinează și cu „Românii au talent” și cu nu-știu-ce. Și îi zic: „Tati, o să crești, așteaptă să crești!”. Atunci când vede pe cineva la televizor vrea și ea să fie la fel, vrea să facă la fel. Deci, s-ar putea să mă aștept la o surpriză. Nu știu când, dar încă amânăm momentul”, a spus Pavel Bartoș, potrivit Click.ro.

Pavel Bartoș și Smiley, pe micile ecrane de 11 ani

Pavel Bartoș și Smiley formează unul dintre cele mai îndrăgite și apreciate cupluri de prezentatori din România. De-a lungul anilor, cei doi au dezvoltat o relație foarte strânsă și în afara platourilor de filmare.

„Eu n-am scăpat de el, el n-a scăpat de mine. Cred că așa este destinul nostru ca de la primul sezon, noi să întinerim în halul ăsta, să fim din ce în ce mai tineri față de alții care sunt pur și simplu. Eu mă bucur și sunt foarte entuziast și abia aștept cum vor reacționa ceilalți antrenori. Nu ai cum să nu iubești acest show, dar știi cum e, însă abia atunci când vor intra în el cu adevărat vor simți ce înseamnă „Vocea României”, a declarat Pavel Bartoș pentru Ego.ro în prima zi de filmări la „Vocea României”, show pe care spune că l-a așteptat cu sufletul la gură, cu atât mai mult cu cât această emisiune nu a mai fost realizată de doi ani.

Citește și: Ramona Crăciunescu a dat nas în nas cu Pavel Bartoș. Ce i-a făcut simpaticul prezentator: „Nici nu simți”