22 dec. 2022 | 12:15

Paula Seling, declaraţii emoţionante despre fiica sa adoptivă, Elena. „Eu și tatăl ei suntem o echipă în creșterea sa!” EXCLUSIV

Monden
Paula Seling, declaraţii emoţionante despre fiica sa adoptivă, Elena. „Eu și tatăl ei suntem o echipă în creșterea sa!” EXCLUSIV
Paula Seling: „Am considerat că e mult prea mică pentru asta”

Elena mi-a spus mama din prima clipă!”. Așa și-a început seria confesiunilor pentru PLAYTECH ȘTIRI îndrăgita solistă Paula Seling. Artista a decis să anunțe public că ea și fostul ei soț, Radu Bucura, au înfiat în urmă șase ani o fetiță. La acel moment, Elena avea doar trei ani.

Paula Seling: „Am considerat că e mult prea mică pentru asta”

Decizia celor doi părinți de a ține secretul asupra acestui gest al lor a fost influențat de un singur lucru. Și anume acela ca micuța lor de atunci să mai crească. Au lăsat-o să hotărască singură perioada în care lumea va afla că a devenit membră a unei familii cu renume în showbizul românesc.

„Atunci când am adoptat-o am considerat că e mult prea mică pentru asta. Am decis să nu facem public gestul ca să nu existe tot soiul de provocări asupra ei. A fost o decizie comună și ne-am gândit că așa e cel mai bine, și în interesul ei, și al nostru.

Pe scurt, urma să anunțăm public marea schimbare din familia noastră atunci când Elena se va fi simțit suficientă de puternică ca lumea să știe asta! Fiindcă, de ce să nu recunoaștem, în România, chestiunea adopției unui copil rămâne una parcă mai mereu sensibilă. Însă Elena mi-a spus din prima clipă mamă!”, a declarat Paula Seling pentru PLAYTECH ȘTIRI.

Micuța poartă numele ambilor părinți

Copila a luat numele ambilor părinți, Elena Bucura Seling trăind până astăzi și cu părinții ei adoptivi, dar și cu bunicii ambelor familii.

„Elena a petrecut timp și la mama mea, la Remetea, dar și cu bunica din partea tatălui ei. Am decis să nu o purtăm cu noi sau cu mine prin diverse turnee, din hotel în hotel, fiindcă viața de artist nu e una ușoară.

În plus, ar fi lipsit prea mult de la școală. La cei nouă ani ai săi, Elena e în clasa a doua. Am hotărât de comun acord ca ea să pună pe primul plan școala.

Și pentru asta am căutat soluțiile cele mai favorabile. Atunci când a fost vorba despre spectacole lângă București, atunci am mers împreună. Dar acelea au fost mici excepții!”, adaugă Paula Seling.

Paula Seling și Radu Bucura rămân o echipă atunci vine vorba despre creșterea copilului

Îndrăgita solistă spune că separarea sa de fostul ei soț nu a schimbat cu nimic grija față de cea mică: „Elena are ambele case oricând deschise. Și ea știe asta! O iubim amândoi la fel de mult, și eu, și tatăl ei, Radu! Suntem o echipă în creșterea ei!”.

Paula Seling mai spune că va continua și de azi înainte să vegheze asupra micuței, fiindcă provocările pot apărea în orice moment, caz în care va trebui să-i explice Elenei, așa cum a mai făcut-o, că nu întotdeauna partea frumoasă a vieții reușește să se impună în fața neînțelegerilor sau chiar a micilor răutăți, prezente inclusive în lumea celor mici.

Elena se anunță a fi deja un copil cu înclinații artistice

Paula Seling spune că fetița sa dă deja dovadă de înclinații artistice.

„Nu pot să vă spun acum dacă va călca pe urmele mele sau ale tatălui. E prea devreme! Dar vă pot spune că e foarte creativă și că-i place să picteze.

Își petrece mult timp în compania picturilor sale și mi-a dovedit că e o personaă extrem de sensibilă și de darnică!”, își caracterizează ea pe repede înainte copilul.

Pe de altă parte, Elena Bucura Seling e atrasă, ca oricare alt copil de vârsta ei, de altfel, și de gadgeturile moderne.

„Nu pot să ascund nici faptul că îi place să se joace pe telefon. I-am permis să facă asta de ceva vreme, fiindcă nu are telefon personal decât de puțină vreme. Se joacă pe telefon sub control parental, asta vă pot asigura!

Însă anul acesta Moșul va oscila în a-i cumpăra păpuși sau jocuri noi. Probabil că va primi și una, și alta! Moșul va lua cea mai bună decizie, sunt sigură!”, a încheiat ea discuția într-o notă plină de umor.

Reamintim că în octombrie, redacția Playtech Știri vorbea despre separarea artistei de Radu Bucura. Era anunțat ca Divorţul anului în showbiz, după 17 ani de căsnicie!

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Băsescu și Constantinescu, obiceiuri culinare ciudate, la Cotroceni
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Plata cu cardul. Se dau banii înapoi. Anunț pentru românii care plătesc mereu cu cardul bancar
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro