27 oct. 2022 | 11:45

Cine este Radu Bucura, fostul soţ al Paulei Seling. Managerul artistei ar fi confirmat divorţul

Monden
Cine este Radu Bucura, fostul soţ al Paulei Seling. Managerul artistei ar fi confirmat divorţul
Paula Seling și Radu Bucura au divorțat în secret!

Una din cele mai apreciate voci românești, este fără îndoială Paula Seling. Încă de la începutul carierei sale muzicale, vedeta l-a avut alături de ea pe partenerul și soțul, Radu Bucura. De fiecare dată când a vneit vorba despre relația ei, Paula Seling a avut numai cuvinte de laudă. Dar a venit marea surpriză. După 17 ani de căsnicie, Paula și Radu au divorțat în secret. Cu toate astea, puțină lume știe cine este Radu Bucura, fostul soţ al Paulei Seling.

Paula Seling și Radu Bucura au divorțat. Managerul artistei ar fi confirmat divorţul

Paula Seling, ajunsă la 44 de ani, se poate lăuda cu o carieră muzicală excepțională. Venită din Baia Mare în capitală, Paula avea să cunoască succesul în 1995. Atunci artista primea premiul pentru cea mai bună interpretă instrumentală la Concursul „Steaua de cristal” de la Botoșani, premiul „Ursulețul de aur” de la Baia Mare și locul I la Festivalul „Armonia” de la București. În acel an l-a cunoscut pe Paul Nanca de la Fundația Culturală Phoenix și pe majoritatea prietenilor muzicieni care îi sunt alături și astăzi.

În București artista avea să termine Facultatea de Jurnalism, absolvindu-și studiile în 2002. Trei ani mai târziu Paula Seling avea să-l cunoască pe cel care i-a fost partener de viață timp de 17 ani, Radu Bucura, care i-a devenit ulterior și manager.

Dar planul personal al artistei se pare că a avut de suferit, decizia de a divorța fiind secretă, doar cei apropiați știind de ea. Din momentul divorțului, Radu Bucura a încetat să se mai ocupe de cariera artistei. Acest aspect este confirmat și de noul manager al artistei, Cristian Stan, dar și de Radu Bucura, care declară:

„Da, este adevărat, nu mă mai ocup de activitatea Paulei, Cristi Stan se ocupă de concerte și tot ce este nevoie. Găsiți numărul lui pe site, puteți să sunați acolo să aflați tot ce aveți nevoie cu privire la activitatea profesională a Paulei.

În rest, nu sunt interesat să comentez alte detalii, nu o să discut viața personală, detaliile din viața privată rămân private.”, a declarat Radu Bucura, soțul Paulei Seling, pentru Click.

Cine este Radu Bucura, fostul soţ al Paulei Seling

Artistic vorbind, în 1995, alături de doi prieteni, Horațiu Bodocan și Adrian Țeposu, înființa trupa Celest în localitatea de baștină, Brașov. Cu un an mai mic decât fosta soție, Radu și-a început cariera în muzică, din postura de toboșar, activând ulterior și în trupa Danei Nălbaru.

După căsătoria cu Paula Seling, acesta a devenit atât partener de viață cât și managerul acesteia. În același timp activa, tot ca toboșar, în trupa partenerei sale de viață. De-a lungul celor 17 ani, Radu Bucura s-a implicat direct în cariera soției sale, alături de care avea să deschidă și o casă de producție.

În cadrul Unicorn Records, avându-l ca partener și pe fratele artistei, Radu Bucura a produs câteva proiecte importante. Nu se știe dacă acum, după divorț, Radu va mai face parte din casa de producție. Nu se știe nici dacă va continua pe aceeași linie de manager sau va avea proiecte solo.

Parteneri
Limită la retragerile de numerar. Câți bani cash poți să scoți de la bancomat în România
Redactia.ro
Supă cu găluște, rețetă din anul 1940. Așa o făceau străbunii să iasă grasă, gustoasă și găluștele nu se sfărâmau deloc
Click.ro
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
Trecerea la ora de iarnă. Ultimele informații despre cea mai dezbătută tranziție
EVZ.ro
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews
Se schimbă regulile la ITP. Vor fi eliminate treptat până în 2025. Ce șoferi sunt vizați
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
RUSIA MUTĂ AVIOANELE cu RACHETE BALISTICE! Pregătiri de RĂZBOI
Mediaflux
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
O femeie s-a speriat când a aflat ce vrea să îi facă soțul în dormitor, fără reținere. Soția a dezvăluit totul
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro