30 ian. 2023 | 19:10

Pasiunile pe care le are fata Danielei Gyorfi în clasa a 5-a: ‘Învață japoneză și coreeană’. La ce materie este olimpică EXCLUSIV

Monden
Pasiunile pe care le are fata Danielei Gyorfi în clasa a 5-a: ‘Învață japoneză și coreeană’. La ce materie este olimpică EXCLUSIV
Ce pasiuni are fiica Danielei Gyorfi?

Maria, fiica Danielei Gyorfi și a lui George Tal, își surprinde părinții în fiecare zi. Elevă în clasa a cincea, fata artistei este olimpică la istorie și, în același timp, învață singură coreeana și japoneza. Solista ne-a dezvăluit, exclusiv pentru Playtech Știri, că ia în calcul ca pe viitor să o înscrie la un liceu privat, unde să aibă posibilitatea să se perfecționeze.

Ce pasiuni are fata Danielei Gyorfi: ,,are numai 10, rar ia o notă mai mică”

Daniela Gyorfi are o relație specială cu fiica ei, pe care o are cu George Tal, așa cum, de altfel, și solista a fost foarte atașată de mama ei. Daniela ne-a mărturisit că Maria o surprinde în fiecare zi cu performanțele școlare, chiar dacă, în urmă cu un an, ea s-a mutat la o altă instituție de învățământ, în Corbeanca, după ce părinții și-au schimbat domiciliul:

„Merge și la olimpiadă, la istorie. Are numai 10, rar ia o notă mai mică. I-am și insuflat chestia că dacă de acum pierde șirul lecțiilor și nu înțelege și nu spune îi va fi foarte greu”, spune Daniela Gyorfi, exclusiv pentru Playtech Știri.

„Aș da-o la un liceu particular”

Maria se descurcă la fel de bine și la matematică, fără a avea meditator și, totodată, învață singură coreeana și japoneza. Cum puștoaica vrea să devină translator, Daniela Gyorfi se gândește să o dea la un liceu particular, unde să se perfecționeze:

„Îi plac coreeana și japoneza, le învață singură, acum zice că vrea să fie translator. Aș da-o la un liceu particular, de limbi străine. Nu o ajut la lecții, ea și le face”, a mai adăugat ea, pentru Playtech Știri.

Ce-și dorește pentru fiica ei

Potrivit propriilor mărturisiri, artista a muncit enorm ca să ajungă unde este acum, după ce avut o copilărie plină de lipsuri. Dana și mama ei au fost sărace, dar roata s-a întors.

Daniela își dorește ca fiica ei să fie în primul rând un copil educat, care să știe să se descurce în viață, nu să primească totul de-a gata. Încă din primele zile de școală, artista le-a cerut cadrelor didactice să o trateze ca pe un copil normal, nu ca pe unul cu părinți vedete.

„E ceva nou, e altceva”

Daniela Gyorfi și-a pierdut mama în urmă cu opt ani, după o suferință lungă, dat fiind faptul că rămăsese paralizată după ce a căzut de pe o scară. După decesul mamei, solista a rămas cu o moștenire de cinci case. În prezent, Daniela mai are doar două apartamente unite din ce i-a lăsat mama ei, la parterul unui bloc mai vechi.

Artista a reușit însă la începutul anului trecut să-și cumpere o locuință de lux, cu ceva curte, în Corbeanca, de care este foarte mândră: ”E ceva nou, e altceva. Avem și curtea noastră”, a mai spus artista.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Băsescu și Constantinescu, obiceiuri culinare ciudate, la Cotroceni
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Plata cu cardul. Se dau banii înapoi. Anunț pentru românii care plătesc mereu cu cardul bancar
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro