Părul tău arată neîngrijit? Greșelile pe care le fac multe persoane, din păcate

Părul tău arată neîngrijit? Greșelile pe care le fac multe persoane, din păcate
Ce poți să faci dacă părul tău arată neîngrijit?

O coafură impecabilă este o etichetă pentru o persoană îngrijită și atentă la detalii. Desigur că felul în care îți aranjezi părul ține de ocazia care îți este în față. Cu toate astea, indiferent de împletitura pe care o alegi sau dacă ți-l lași liber pe spate el trebuie să arate sănătos și strălucitor. Majoritatea femeilor fac această activitate acasă, dar poate multe dintre ele fac greșeli care le costă imaginea și uneori părul arată chiar neîngrijit la final. Ce trucuri te ajută în acest sens și care sunt motivele pentru care arată urât?

Greșelile pe care le faci cu părul tău: poate arăta neîngrijit

O podoabă capilară sănătoasă și strălucitoare spune ceva despre tine. De asemenea, dacă știi să te aranjezi în funcție de ocazie este și mai important.

În modul acesta te respecți pe tine, dar și oamenii în fața cărora urmează să stai. Multe dintre femeile care fac această activitate acasă fac unele greșeli care le aduc într-un final într-un punct pe care nu îl doresc.

Părul chiar poate arăta neîngrijit, deși tu respecți anumiți pași și îl dai cu peria sau îl usuci cu uscătorul ori îl vopsești cu produse de calitate.

Nu trebuie să mai faci asta

1. Folosești peria pe părul ud – firele de păr ude sunt și mai slabe. Părul se întinde mai ușor când e ud și presiunea nu se simte atât de tare, motiv pentru care nici nu te doare mult atunci când din greșeală îți rupi mai multe fire. Ai răbdare până se usucă sau folosește un aparat pentru asta, ulterior descurcă-l de la vârfuri la rădăcină fără să aplici putere sau presiune. Este recomandat să utilizezi o perie cu dinți moi din silicon sau peri naturali.

1. Aplici șampon pe toată lungimea – puține femei știu asta, dar șamponul se aplică doar la rădăcini și pe piele. Spuma care curge ulterior este destulă pentru a curăța și restul părului. Tehnica aceasta protejează vârfurile care oricum se ard mai mult și sunt mult mai sensibile. De asemenea, trebuie să știi că în privința balsamului este tocmai invers: se aplică doar la vârfuri și aproape deloc pe rădăcină și pe pielea capului pentru că provoacă iritații.

3. Nu masezi corect pielea capului – Aplică puține picături de șampon și masează ușor pielea capului. Nu trebuie să faci asta ca și cum ai spăla o pereche de șosete, ci ușor și fin. Poți petrece chiar și 7 minute pentru acest pas care oferă delicatețe și ajută produsele pe care le folosești să intre în firele de păr sau în rădăcină.