Partide de amor la Survivor?! Cum fac concurenții din junglă: ‘Nu e greu cu igiena’

Partide de amor la Survivor?! Cum fac concurenții din junglă: ‘Nu e greu cu igiena’
Partide de amor la Survivor?!

Au fost partide de amor la Survivor? Iar dacă au fost, cum procedează partenerii cu igiena, dat fiind faptul că în junglă nu există duș ori periuță de dinți.

Partide de amor la Survivor?!

Prin urmare, un fost concurent de la Survivor s-a hotărât să vorbească despre partidele de amor din concurs. Este vorba despre Richard Hatch, câștigătorului primului sezon de la Survivor SUA, o ediție care s-a filmat în Malaezia. El a spus că există oportunități de a face amor la acest show și chiar a asistat și el la o astfel de tentativă.

”Oamenii se uită la cum suntem noi acolo și probabil că se întreabă dacă are loc așa ceva. Iar în primul sezon, cu toate că nu s-a petrecut în contextul jocului, printre participanți, au existat concurenți care au interacționat cu ei înșiși, unii au făcut diverse lucruri atunci când nu erau filmați… Astfel de lucruri au avut loc”, a spus Richard Hatch într-o postare pe canalul lui de Youtube.

Richard Hatch a mai spus că au existat doi concurenți ce au fost chiar pe punctul de a face dragoste, dar până la urmă acest lucru nu s-a mai întâmplat.

”Chiar din sezonul 1 a fost un concept interesant: ”S-ar putea cupla concurenții de la Survivor?” Întreaga poveste din sezonul 1 dintre Jenna cu bikini roz și Shawn a fost văzută ca o posibilă idilă”.

Tot Hatch crede că lipsa produselor de igienă și a apei curente nu reprezintă, de fapt, un impediemnt pentru concurenții de la Survivor care își doresc să facă amor.

”În legătură cu igiena?… Nu este chiar atât de complicat cum cred mulți oameni. Cei care merg la camping pot înțelege asta. După câteva zile în care nu ai parte de ingredienți artificiali, respirația ta nu mai este atât de oribilă cum cred oamenii. Mănânci atât de puțin și atât de ”curat”, încât ajungi să nu mai ai acele mirosuri teribile pe care le-ai avea în viața de zi cu zi, atunci când mănânci greșit.

Se înfiripă o idilă la Survivor România 2021?

Revenind la ceea ce se întâmplă la Survivor România 2021, acest lucru s-ar putea întâmpla și la noi, de ce nu? De altfel, s-a spus recent că între Maria Chițu și Albert Oprea, ambii concurenți în echipa Războinicilor, s-ar putea înfiripa o idilă.

Totul a ieșit la iveală, după ce Marius Crăciun a povestit recent că cei doi se țin în brațe și chiar dorm foarte apropiați unul de celălalt.

„Ba chiar uneori se țin în brațe sau dorm față-n față foarte apropiați”, a dezvăluit Marius Crăciun, despre Maria Chițu și Albert Oprea.