Partenerul lui Alex Bodi, lovitură dură pentru Bianca Drăgușanu. Ce i-a făcut blondei

Partenerul lui Alex Bodi, lovitură dură pentru Bianca Drăgușanu. Ce i-a făcut blondei
Bianca Drăgușanu, o nouă lovitură. Ce i-a făcut blondei partenerul de afaceri al lui Alex Bodi

Partenerul de afaceri al lui Alex Bodi, lovitură dură pentru Bianca Drăgușanu. Ce i-a făcut croatul Josip Heit blondei este total neaşteptat.

Bianca Drăgușanu nu mai este în graţiile partenerului de afaceri al lui Alex Bodi

După despărţirea de Alex Bodi şi încarcerarea acestuia, partenerul afaceristului din Mediaş i-a dat o lovitură dură Biancăi Drăgușanu. Josip Heit, fondatorul Gold Standard Banking, nu a mai apelat la serviciile blondei pentru a reprezenta noul brand al croatului. De curând, acesta a lansat G999, un serviciu cu ajutorul căreia se pot realiza tranzacţii online în criptomonede.

Se pare că afaceristul s-a reorientat şi a angajat un star internaţional extrem de sexy pentru a-l ajuta să facă celebră aplicaţia în întreaga lume. Este vorba despre Sophia Thomalla, o actriţă de origine germană, vedetă a revistei Playboy şi fostă ubită a solistului trupei Rammstein.

În vârstă de 31 de ani, aceasta a făcut parte şi din juriul emisiunii “Dance, Dance, Dance”, a apărut în multe seriale nemţeşti şi este considerată una dintre cele mai senzuale prezenţe feminine din showbiz-ul din Germania. Acum, aceasta este vedeta unui spot publicitar care a apărut deja în New York, în Times Square.

”Sophia Thomalla este, la prima vedere, o alegere surprinzătoare. Cel puțin pentru cei care nu sunt interesați de criptografie. Cunoscătorii știu deja că aceasta a moderat un webinar global al GSB într-o engleză fluentă și a impresionat cu vastele sale cunoștințe legate de criptomonede și universul blockchain”, se arată în comunicatul de presă emis de Gold Standard Banking, banca de criptomonede condusă de Josip Heiţ, cu sediul în Germania.

Bianca Drăgușanu, înlocuită cu Sophia Thomalla?!

”Monedele digitale nu mai pot fi oprite. Vor veni, mai degrabă repede decât târziu. Tehnologia din spatele lor, posibilitățile și inovația mă fascinează. Am fost interesată de tot ce are legătură cu tehnologia Blockchain de ceva vreme”, a declarat Sophia Thomalla, care s-a arătat foarte încântată de noul proiect.

Se pare că în locul actriţei germane ar fi putut fi chiar Bianca Drăgușanu, mai ales că în urmă cu doi ani era prezentată ca “partener afiliat” chiar de către Josip Heit și Dirj Zahlman (membru al consiliului director).

”Suntem foarte fericiți că ești aici. Ea nu este doar o parte din familia celebrităților Karatbars ci a devenit și o afiliată a companiei. Așa că vreau să-ți ofer contractul de afiliere și să te felicit”, spunea Zahlman, în 2018.

Alex Bodi şi Bianca Drăgușanu s-au despărţit la începutul lunii noiembrie, iar la câteva zile după separare, afaceristul din Mediaş a fost arestat preventiv. Acuzaţiile aduse sunt dintre cele mai grave: trafic de persoane, şantaj şi proxenetism.