Legătura dintre Dani Oțil, Cabral și Adrian Mutu: „Concurență cumva?“

Legătura dintre Dani Oțil, Cabral și Adrian Mutu: „Concurență cumva?“

Dani Oțil, Cabral și Adrian Mutu, bărbați celebri în România și nu numai, au în comun un detaliu pe care nu multe persoane l-au observat. Aceștia spun că nu s-au vorbit și că întâmplarea a făcut ca băiețeii lor să aibă această „legătură“. „Nu ne-am vorbit. Fiecare a ținut pentru el. Noi alesesem…“. Despre ce este mai exact vorba, afli în rândurile de mai jos ale acestui articol.

Legătura dintre Dani Oțil, Cabral și Adrian Mutu

În luna octombrie a acestui an, Andreea Ibacka a adus pe lume un băiețel, la numai o lună distanță după ce a născut și soția lui Dani Oțil. Cele două vedete au dat naștere la doi băieței sănătoși, care au în comun un lucru: atât copilul lui Cabral Ibacka, cât și cel al lui Dani Oțil poartă același nume.

Andreea și Cabral Ibacka au dezvăluit pe rețelele sociale numele micuțului lor, care are în prezent două luni. Cei doi soți au făcut anunțul într-o manieră inedită, printr-un glob pus în bradul de Crăciun, alături de un alt globuleț cu numele primului lor copil, micuța Namiko (2 ani).

Mulți se întrebau cum îl cheamă pe băiețel, iar anunțul făcut de actriță a strând numeroase reacții. Andreea Ibacka a dezvăluit numele băiețelului cu prilejul celei de-a doua zi de Crăciun.

Micuțul se numește Tiago și, coincidență sau nu, este același pe care l-au ales și Gabriela și Dani Oțil pentru copilul lor. O internaută a remarcat acest lucru, întrebând-o pe soția lui Cabral dacă nu cumva cei patru ar fi în concurență.

„Tiago.. Nume frumos… Dar ca al fiului lui Dani Oțil? Concurența cumva? Să vă trăiască copilașii. Frumoși amândoi“, a scris internauta la postarea actriței.

Citește și: Ce cadou vrea să îi ia Dani Oțil fiului său, de Crăciun: „Nu se încurcă el cu lucruri mici“

„Concurență cumva?“

Potrivit spuselor frumoasei blondine, cele două cupluri din showbiz-ul românesc nu au purtat nicio discuție referitoare la numele nou-născuților, ba chiar n-ar fi avut habar că băiețeii poartă același nume.

Mai mult, Andreea și Cabral ar fi avut numele pregătit de acum 2 ani, din momentul în care actrița a adus pe lume primul copil al cuplului.

„Nu ne-am vorbit. Fiecare a ținut pentru el. Noi alesesem numele din 2018 când ecograful ne-a pus frână, reconfigurați traseul, it s a girl“, i-a răspuns Andreea internautei.

Pe de altă parte, fiul lui Adrian Mutu poartă și el același nume. Tiago are 5 ani și este primul în showbiz cu acest prenume.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI