Pariul prostesc care i-a adus moartea unui tânăr. A fost găsit fără viață într-un șanț, aproape de comă alcoolică

Pariul prostesc care i-a adus moartea unui tânăr. A fost găsit fără viață într-un șanț, aproape de comă alcoolică
Tânăr găsit fără viață în urma unui pariu prostesc

Un tânăr de 24 de ani a murit după un pariu stupid, pus la beție cu alți prieteni. Au vrut să vadă cine poate consuma mai mult alcool, iar la scurt timp, unul dintre ei și-a pierdut viața. Tragedia a avut loc în comuna Duda Epureni din județul Vaslui.

Tânăr mort în urma unui pariu

Tânărul de 24 de ani s-a întâlnit cu alți doi prieteni, apoi au mers într-o locuință, acolo unde au consumat băuturi alcoolice. Apropiații spun că Ali Istrate, tânărul decedat, era un băiat cuminte și muncitor. Acesta a băut atât de mult încât a devenit inconștient, iar prietenii lui l-au scos afară și l-au lăsat într-un șanț, lăsându-l să moară de frig.

Cel care a descoperit trupul fără viață a tânărului a fost șeful de post din comună. Anchetatorii au descoperit că tânărul a fost găsit aproape dezbrăcat, chiar dacă acesta plecase de acasă cu haine de iarnă. Medicii legiști au confirmat faptul că Ali a murit din cauza frigului. Oamenii legii au deschis un dosar penal de cercetare penală pentru ucidere din culpă.

Pe de cealaltă parte, tatăl vitreg al tânărului în casa în care a avut loc cheful are o altă variantă. Acesta a recunoscut că s-a bătu foarte mult, însă nimeni nu l-a dat afară pe Ali din casă. Acesta ar fi plecat singur spre locuința aflată la câteva sute metri distanță. Polițiștii continuă cercetările pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat.

Cum se simte mama tânărului

Mama lui Ali este distrusă de durere. Aceasta spune că tânărul avea mici probleme psihice, motiv pentru care a fost mereu mai grijulie și nu îl lăsa mereu în sat. De data aceasta a făcut o excepție, deoarece tânărul voia să aibă un cerc de prieteni. Femeia a povestit cum a fost trezită de polițiști în miez de noaptea pentru a afla ce s-a întâmplat cu fiul ei.

„Am zis că mor și eu, acolo pe loc, când am auzit. M-au dus la fața locului și el era acolo, în șanț, aproape dezbrăcat. El plecase de acasă cu haine bune, curate, de firmă, că aveam mare grijă de el, și cum să ajungă acum dezbrăcat într-un șanț?”, potrivit vremeanouă.ro

Procurorul de caz îi consideră pe cei doi tineri cu care Ali a băut implicați direct în modul în care tânărul de 24 de ani a decedat. Aceștia pot fi cercetați sub control judiciar, însă nu se impune arestarea preventivă.

Sursă foto: Facebook

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI