Părinții victimei lui Mario Iorgulescu, declarații sfâșietoare! Ce se întâmplă cu ancheta care îl vizează pe fiul șefului de la LPF

Părinții victimei lui Mario Iorgulescu, declarații sfâșietoare! Ce se întâmplă cu ancheta care îl vizează pe fiul șefului de la LPF
Părinții victimei lui Mario Iorgulescu, declarații sfâșietoare! Ce se întâmplă cu ancheta care îl vizează pe fiul șefului de la LPF

Părinții lui Dani Vicol, tânărul ucis în teribilul accident provocat de Mario Iorgulescu, au cerut să se facă dreptate cât mai repede. Ei spun că sunt mai încrezători abia acum, după ce au aflat că procurorii cer arestarea prezentivă în cazul fiului președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu.

Părinții victimei lui Mario Iorgulescu, declarații sfâșietoare!

Dani Vicol, tânărul ucis în teribilul accident, ar fi împlinit duminică vârsta de 25 de ani.

”Să fie într-adevăr adus în țară, să fie pus sub acuzare, Ne dă un pic de speranță că se face dreptate. Am avut o zi neagră. Am stat eu cu soția aici și nu ne vorbeam unui altuia, pentru că nu aveam ce să vorbim. Am casete de la vârsta de 9 ani cu toți prieteniii lui, aici, în cameră”, a declarat tatăl băiatului.

Pe de altă parte, procurorii au anunțat că Mario Iorgulescu va fi acuzat de omor și conducere sub influența substanțelor interzise.
De asemenea, anchetatorii au mai arătat și că au cerut arestarea preventivă a lui Iorgulescu, deși de află internat într-o clinică din Italia.

Dani Vicol
Dani Vicol

Ce detalii au dat procurorii

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au dat noi detalii despre noaptea în care Mario Iorgulescu a provocat accidentul în urma căruia Dani Vicol, în vârstă de 24 de ani a murit.

”La data de 08.09.2019, pe fondul unei crize de gelozie și într-o stare de furie, având o alcoolemie de 1,96 g/l și fiind sub influența cocainei, intenționând să se deplaseze din sat Gulia, com. Tărtășești, spre un club din Parcul Herăstrău, mun. București, inculpatul Iorgulescu Gino-Mario a condus autoturismul marca Aston Martin model DBS cu o viteză ce depășea cu mult viteza legală de 50 km/h în localitate, pătrunzând pe culoarea roșie a semaforului cu viteza de 145 km/h în intersecția dintre Șos. Chitilei și str. Teodor Neagoe, accelerând până la 162 de km/h în momentul în care a trecut de un alt vehicul care circula cu viteză redusă pe banda I, urcând vehiculul cu partea stângă pe un scuar, apăsând la maximum pedala de accelerație la un vehicul echipat cu un motor ce dezvoltă 700 de cai putere, pătrunzând pe contrasens și intrând în coliziune frontală, la ora 03:02:39, la viteza de 143 km/h, cu autoturismul marca Audi, condus de victima V. D.-A., care a decedat pe loc, toate acestea în condițiile în care, din momentul în care a pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului, inculpatul nu a acționat frâna, iar în momentul coliziunii pedala de accelerație era apăsată la maximum”, au precizat procurorii.