Părinții Roxanei Elena sunt morți, însă tânăra poate fi salvată. Persoană care ar putea să semneze pentru operația din Austria, găsită

Autor: Chivu Ana - 12:06, 22 oct. 2019
Roxana Elena, românca internată într-un spital din Austria în stare gravă poate fi operată. Cine poate semna pentru intervenție?

Roxana Elena, românca internată în stare gravă într-un spital din Austria, poate fi operată! De curând s-a aflat că părinții tinerei sunt morți, dar s-a găsit o persoană care poate semna documentele necesare pentru ca medicii să îi poată face interveția necesară pentru a putea supraviețui.

Roxana Elena, românca aflată în comă în Austria, poate fi salvată!

Voin Roxana Elena este tânăra a cărei poveste a împânzit internetul și a emoționat până la lacrimi. Tânăra se află în stare gravă într-un spital din Austria, iar medicii nu au putut s-o opereze până acum fără acordul familie, pentru că intervenția la care va fi supusă are un risc extrem de mare.

Zeci de mii de oameni s-au mobilizat zilele trecute și au încercat din răsputeri pentru a-i putea găsi părinții. Din păcate, cei care i-au dat viață sunt ambii morți de multă vreme. Mai mult decât atât, gorjanca a avut doi frați, care și ei sunt decedați. Din primele informații a reieșit faptul că unul dintre ei ar trăi și s-ar afla în Spania, dar nu a fost așa.

Roxana Elena, românca aflată în comă în Austria, poate fi salvată. Cine este persoana care poate semna pentr intervenția chirurgicală riscantă la care va fi supusă?
Roxana Elena, românca aflată în comă în Austria, poate fi salvată. Cine este persoana care poate semna pentru intervenția chirurgicală riscantă la care va fi supusă?

Cine poate semna pentru operația din Austria?

Din fericire, observator.tv a reușit să o găsească pe verișoara sa primară, care locuiește într-un sat de lângă Tg. Jiu, aceasta fiind singura care își poate da acordul pentru intervenția chirurgicală de care are urgentă nevoie Roxana Elena.

Potrivit unei femei care susține că este fostă colegă de muncă cu românca, gorjanca ar fi căzut și s-ar fi lovit la cap, iar acum se află în comă, într-un spital din Innsbruck. Conform cărții de identitate al femeii, este originară din Târgu Jiu, dar noul domiciliu se află în Pîncești, Bacău.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI