Pugilistul Patrick Day a murit. Boxerul de 27 se afla în comă după ce primise un KO

Pugilistul Patrick Day a murit. Boxerul de 27 se afla în comă după ce primise un KO
Pugilistul Patrick Day a murit. Boxerul de 27 se afla în comă după ce primise un KO

Pugilistul Patrick Day a murit, miercuri, la 27 de ani, la Chicago, ca urmare a unui KO din partea compatriotului său Charles Cornwall, într-un meci din cadrul galei de la Wintrust Arena din Chicago.

Pugilistul Patrick Day, 27 de ani, a murit

Pugilistul american Patrick Day, în vârstă de 27 de ani, a urcat în rig, sâmbătă, cu Charles Cornwall, într-un meci din cadrul galei de la Wintrust Arena din Chicago, la categoria super-welter (categorie semi-mijlocie). Sportivii au rezistat în ring până în runda a zecea, când compatriotul lui Day i-a prins un croșeu puternic și l-a pus la pământ. Americanul nu s-a mai putut ridica și a fost transportat în stare gravă la spitalul Norhtwestern Memorial din Chicago.

La acel moment, pe contul de Twitter MMA India era scris: ”Vă implorăm, rugați-vă pentru Patrick Day. A fost făcut KO în meciul cu Charles Cornwall și se află în comă în urma leziunii suferite. A fost dus la Unitatea de Primiri Urgențe în convulsii”.

Întreaga comunitate a boxului, alături de Day

De asemenea, și Lou DiBella, organizatorul galei de la Wintrust Arena din Chicago a spus câteva cuvinte despre starea lui Day. „Patrick este în comă în urma loviturii primite în ring şi este într-o stare extrem de critică. Suntem marcaţi de multitudinea de mesaje de susţinere, rugăciuni şi oferte de sprijin care vin din partea întregii comunităţi a boxului”, a declarat Lou DiBella.

Boxerul american a încetat din viață, miercuri, la vârsta de 27 de ani, la Chicago, ca urmare a leziunilor cerebrale traumatice suferite la un meci la care a fost făcut KO, potrivit Reuters.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI