Părinții Lidiei Buble au suferit enorm din cauza relației sale cu Răzvan Simion. Cum și-au spălat rușinea

Părinții Lidiei Buble au suferit enorm din cauza relației sale cu Răzvan Simion. Cum și-au spălat rușinea

Părinții solistei se numesc Rahela și Viorel Buble și mai au împreună și alți copii, artista provenind dintr-o familie numeroasă. Din câte se pare aceștia au suferit foarte mult din pricina relației pe care fiica lor a avut-o cu prezentatorul TV. De asemenea, familia Buble ar fi încercat chiar să își spele rușinea, fiind cunoscut că tatăl artistei este pastor la o biserică penticostală.

Părinții Lidiei Buble au suferit enorm din cauza relației sale cu Răzvan Simion

Părinții Lidiei Buble au suferit foarte tare din cauza relației pe care artista a avut-o cu Răzvan Simion. Interpreta a fost prezentă și cu câteva săptămâni în urmă pe canapeaua emisiunii matinale prezentată de cel care încă îi era iubit. Pe atunci, ei nu transmiteau semnele unei viitoare despărțiri, dar se pare că ruptura dintre ei era ceva mai adâncă. Pe timpul celor cinci ani cât a durat relația lor, părinții artistei nu au dorit sub nicio formă să îl cunoască pe Răzvan Simion. Ei s-au ținut la distanță de vedeta Antena 1 inclusiv în perioadele cu sărbători, când ar fi trebuit să se apropie ca familie.

Răzvan Simion a anunțat în mediul online că nu mai formează un cuplu cu Lidia Buble cu doar o zi în urmă. Părinții artistei au așteptat ca relația dintre cei doi să fie una ceva mai oficială. Pentru că prezentatorul nu a cerut-o pe solistă în căsătorie acesta nu a fost invitat să le treacă pragul de la Deva.

Părinții Lidiei Buble au suferit enorm din cauza relației sale cu Răzvan Simion. Cum și-au spălat rușinea
Părinții Lidiei Buble nu au privit vreodată cu ochi buni relația fiicei lor cu Răzvan Simion

„Nu au reuşit să se cunoască nici până acum, dar nu vreau să grăbesc şi să presez lucrurile, pentru că tata are o fire mai dură, are anumite principii, şi mi-a spus că vrea să cunoască alesul doar în momentul în care hotărâm să ne căsătorim. Mi-a spus: „Băi, fată, nu vreau să îmi aduci odată, la ceva timp, câte un băiat acasă. În momentul în care o să-mi spui că vrei să te căsătoreşti, îmi aduci băiatul, îl cunoaştem, stăm de vorbă, vine şi te cere”. Nu s-au cunoscut, dar sunt convinsă că în momentul în care se va întâmpla le va face mare plăcere şi se vor înţelege foarte bine”, transmitea Lidia Buble într-un interviu acordat în trecut.