EXCLUSIV Adevăratul motiv pentru care s-au despărțit Răzvan Simion și lidia Buble. Prezentatorul de la Antena 1 suferă cumplit

EXCLUSIV Adevăratul motiv pentru care s-au despărțit Răzvan Simion și lidia Buble. Prezentatorul de la Antena 1 suferă cumplit
Motivele despărțirii! De ce și-au spus adio Răzvan Simion și Lidia Buble

Răzvan Simion a anunțat, oficial, despărțirea de Lidia Buble. Prezentatorul TV suferă teribil și a slăbit cinci kilograme, iar Impact.ro are toate detaliile despre motivele despărțirii celor doi.

Despărțirea și-a pus amprenta pe Răzvan Simion

Povestea de dragoste dintre Lidia Buble și Răzvan Simion pare una desprinsă din povești. Cei doi s-au îndrăgostit pe vremea când ea avea 21 de ani, iar el 35. Relația lor a fost blamată de o țară întreagă, după ce matinalul de la Antena 1 s-a despărțit de soție pentru a putea fi cu artista. Timp de cinci ani, cei doi au demonstrat că iubirea lor poate învinge orice scandal, orice barieră socială sau diferență de vârstă. Lidia nu a avut de luptat numai cu societatea, ci și cu părinții săi. Tatăl său, de profesie pastor, nu a acceptat niciodată relația, spunând că este un pare păcat să te bagi într-o căsnicie. De altfel, Viorel Buble nici nu a vrut să îl cunoască pe Răzvan în toți acești ani, spunându-i fiicei sale că îl va primi în casă doar pe bărbatul care îi va deveni soț artistei. În ultimele luni, au existat diverse speculații cu privire la o posibilă despărțire între Lidia și Răzvan, însă acestea au fost întotdeauna spulberate de declarațiile pline de iubire ale Lidiei Buble. Ieri, însă, vedeta Antena 1 confirmat pe contul său de facebook faptul că el și frumoasa blondină nu mai formează un cuplu.

“Astăzi, Lidia nu mai e fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert pe mine pentru că nu am avut ce să ofer când, poate, ar fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Suntem în continuare o echipă și construim proiecte muzicale. Și în rest, doi foști iubiți, actuali foarte buni prieteni”
Răzvan Simion

De ce s-au despărțit Răzvan Simion și Lidia Buble
De ce s-au despărțit Răzvan Simion și Lidia Buble

De ce s-au despărțit cei doi?

Deși încearcă să fie puternic, Răzvan Simion suferă teribil. Impact.ro a aflat de când a început să “scârțâie” relația lui și a artistei, dar și ce eforturi a făcut prezentatorul TV pentru a nu-și pierde iubita. Surse din apropierea cunoscutului prezentator ne-au dezvăluit cum s-a sfârșit totul și care este viața acestuia acum.

“De jumătate de an au început reproșurile. Cele mai multe din partea Lidiei, fără un motiv foarte clar. Pur și simplu dorea mai mult. Înainte de pandemie, ei au luat o pauză, pentru ca fiecare să se gândească ce își dorește. Ea s-a întors mai apoi în casa lui și a încercat să facă lucrurile să meargă, însă pur și simplu și-a dat seama că iubirea pentru Răzvan s-a terminat. A devenit prietenie. Bineînțeles că amândoi suferă, însă el este de-a dreptul terminat, a slăbit, nu prea doarme, nu mănâncă. Răzvan încă o iubește foarte mult. Este un mare păcat, pentru că ea a rămas alături de el în ciuda faptului că a fost julită pentru divorțul lui Răzvan. Iar acum, când apele chiar s-au liniștit, ea nu îl mai iubește. Nu mai există șanse de împăcare. Dacă mai existau, el nu ar fi anunțat niciodată despărțirea. Dacă a făcut-o, clar nu ai există cale de întoarcere”
Surse din apropierea lui Răzvan Simion