Parcul uriaș de 25 de milioane de euro care se ridică în România. Nimeni nu credea că e posibil așa ceva

Parcul uriaș de 25 de milioane de euro care se ridică în România. Nimeni nu credea că e posibil așa ceva
Costul investiției se ridică la 25 de milioane de euro

În România vom avea un parc uriaș, care va costa 25 de milioane de euro. Un oraș din țară are parte de o investiție uriașă din partea unui dezvoltator imobiliar de succes.

Investiție uriașă pentru un oraș din România

Urmează să se construiască în România un parc imens, pe un teren de 11 hectare. Dezvoltatorul imobiliar Element industrial va demara proiectul care va costa 25 de milioane de euro.

Parcul va fi construit în Zona Liberă Brăila și proiectul se numește ELI Park Brăila. Se va afla pe un teren de 11 hectare și dezvoltarea va fi făcută în trei faze.

Conceptul este flexibil și modular, extrem de adaptat cererii din zonă. Suparafața brută totală este de 50.000 de metri pătrați.

Unitățile minime închiriabile pornesc de la 850 de metri pătrați, iar fiecare este deservită de un dock și un drive-in, o zonă de birouri, dar și locuri de parcare dedicate.

Parcul uriaș va costa 25 de milioane de euro

Faptul că este poziționat la intrarea în oraș, aproape de centură, aduce un plus conceptului „in-city”.

„Am primit de curând autorizaţia de construire pentru prima fază, de 10.000 metri pătraţi, o opţiune excelentă pentru distribuţie, producţie sau logistică, cu acces direct la E584.

Brăila are toate avantajele de care o afacere are nevoie: poziţionare în nod rutiero-naval, forţă de muncă, deschiderea dată de podul peste Dunăre şi, nu în ultimul rând, autorităţi locale care fac toate eforturile pentru atragerea investitorilor în zonă, a declarat Andrei Jerca, managing director, Element Industrial, potrivit impact.ro.

Ce beneficii vor avea cei care închiriază spații aici

Se pare că Parcul logistic ELI Park Brăila va fi construit la standarde de clasă A. Viitorii chiriași beneficiază de specificii tehnice precum înălțime liberă de depozitare de 10,5 metri, o ușă de încărcare/descărcare la fiecare 800 de metri pătrați de hală.

 În plus, cine va închiria în acest parc spații va putea avea spațiu de manevră generos pentru camioane și locuri de parcare numeroase. Urmează să se construiască totodată și unități personalizate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI