Parcă ar fi blestemată. Dramele prin care a trecut Natașa Raab, Coana Chiva din reclame, în afară de moartea soțului

Parcă ar fi blestemată. Dramele prin care a trecut Natașa Raab, Coana Chiva din reclame, în afară de moartea soțului
Dramele din viața Natașei Raab! Pare că a fost blestemată

Din păcate, vestea că soțul i-a murit nu este singura încercare grea de care a avut parte Natașa Raab. Coana Chiva din reclame a tot încercat să fie pozitivă și să meargă mai departe, dar a avut de trecut peste câteva evenimente extraordinar de triste de-a lungul vieții. Care sunt dramele care au testat-o de-a lungul vieții pe aceasta?

Dramele din viața Natașei Raab!

Natașa Raab a anunțat, în urmă cu două zile, că iubirea vieții sale a trecut în neființă. Din păcate, acesta a pierdut lupta cu cancerul, boală care a încercat-o și pe actriță. De asemenea, visul de a face copii a rămas uitat, după diagnosticul crunt primit de către medici. “Am rămas a nimănui Doamne. Soţul meu Val, Dr. Guţul, m-a lăsat singură! Vreau să mor şi eu! Avea doar 66 de ani’’, a scris Nataşa, pe o rețea de socializare. Soțul artistei suferea, mai exact, de cancer la vezică.

Natașa simte că nu poate duce o asemenea tragedie, dar fanii îi sunt alături, ca de fiecare dată, cu câte un cuvânt frumos și încurajări pe bandă rulantă. ‘Sincere condoleanțe!!! Dumnezeu să-l odihnească în liniște și pace !!! ??, Condoleanțe! Dumnezeu să-l primească!, Dumnezeu să îl așeze la dreapta Sa!, Sincere condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească în pace și lumină veșnică!➕??, Nu o să muriți. Dumnezeu nu vă lasă, vă împinge înainte”,  au fost doar câteva din comentariile internauților.

Visele neîmplinite și dramele prin care a trecut Natașa Raab
Visele neîmplinite și dramele prin care a trecut Natașa Raab

Carieră

Cunoscuta actriță a urmat cursurile facultății de Teatru Marin Sorescu din Craiova. Aceasta a jucat în renumitele spectacole de teatru precum: Vărul Shakespeare, Unchiul Vanea, Ubu Rex cu scene din Macbeth, Hamlet, Romeo și Julieta de W. Shakespeare, Ferma animalelor de George Orwell, …Escu de T. Mușatescu, O masă pe cinste de G. Astalos, Pragul albastru de I.D. Sârbu, Tărâmuri întunecate de Harding Lernay, Nașterea de C. Voiculescu, Vacanță în Guadelupa de Pierre Sauvil și Eric Assous, Omul cu mârțoaga de Gheorghe Ciprian, Valsul hazardului de Victor Haim etc.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI