Parcă a îmbătrânit cu 10 ani! Primele declarații și imagini cu Cătălin Botezatu, după ce a fost operat

Parcă a îmbătrânit cu 10 ani! Primele declarații și imagini cu Cătălin Botezatu, după ce a fost operat
Primele declarații și imagini cu Cătălin Botezatu, după ce a fost operat

Cătălin Botezatu a fost operat la colon, în urmă cu puțin timp, în Istanbul. Creatorul de modă s-a întors în România, duminică, în mare secret. Ai mai jos primele declarații și imagini cu designerul.

Cătălin Botezatu, primele declarații și imagini, după ce a fost operat

Juratul de la ”Bravo, ai stil!” a descoperit în luna iulie, în urma intervenții, că are o tumoră la apendice. Creatorul de modă a fost operat de urgență la un spital din Istanbul. După o absență de 20 de zile, timp în care a s-a aflat în perioada de recuperare după intervenția suferită, Cătălin Botezatu a revenit în mediul virtual. Vedeta și-a informat fanii că se simte bine, dar, întâi de toate, le-a mulțumit pentru că i-au fost alături, scriindu-i mii de mesaje pe rețelele de socializare.

„Bună, dragii mei! După o absență de 20 de zile, iată că intru din nou în contact cu voi. O fac în primul rând pentru a vă mulțumi, pentru că au fost atât de multe… mii de mesaje pe toate rețelele de socializare, încât mă simt onorat și mă simt mai iubit ca niciodată.

Vă mulțumesc, începând cu prietenii mei, care s-au urcat în avioane în momentul în care au aflat de ceea ce mi se întâmplă, până la persoane care mi-au scris din toate colțurile lumii; și care au sunat neîncetat și care mi-au transmis neîncetat zeci, sute de mesaje, interesându-se de viața mea”, a scris Botezatu.

”Am o perioadă de recuperare, care este destul de grea”

Creatorul de modă a ajuns în România, în secret, iar duminică după-amiază a luat legătura cu fanii și cei apropiați. Juratul de la ”Bravo, ai stil!” s-a filmat, demonstrând că arată și se simte cât se poate de bine după o astfel de intervenție. Deși a avut și zile mai bune, designerul tot ca scos din cutie a arătat și în aceste momente.

„Sunt bine acum, sunt ok, sunt în România. Sunt într-un loc drag mie, la Mary, buna mea prietenă, aici, la pensiunea Mai – am o perioadă de recuperare, care este destul de grea, dar peste care voi trece. Și vă asigur că totul o săfie bine de acum încolo și vom ține legătura mai mult.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Catalin Botezatu (@catalinbotezatu1) on

Încă o dată: mii de mulțumiri prietenilor mei, medicilor, oamenilor de televiziune, oamenilor din televiziuni, lista este enormă. Cert este că vă iubesc foarte tare și m-am simțit atât de iubit, încât asta mi-a dat putere. Vă mulțumesc și vă iubesc”, a spus într-o filmare făcută publică pe Instagram și Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI