Raluca Bădulescu, mesaj pentru Cătălin Botezatu. ”Te iubesc mai mult decât pot spune cuvintele!”

Raluca Bădulescu, mesaj pentru Cătălin Botezatu. ”Te iubesc mai mult decât pot spune cuvintele!”
Raluca Bădulescu, mesaj emoționant pentru Cătălin Botezatu.după operația grea pe care a suferit-o în urmă cu scurt timp

Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu sunt, pe lângă colegi la masa juriului la „Bravo, ai Stil”, niște prieteni foarte buni. Ultimul episod care a vizat starea de sănătate precară a lui Cătălin Botezatu a alarmat-o pe vedetă și a făcut-o să-i transmită încă o dată părerea pe care o are despre acesta, făcându-i și o declarație extrem de moționantă la final. Iată ce i-a scris designer-ului!

Raluca Bădulescu, mesaj emoționant pentru Botezatu

Momente de cumpănă s-au instalat în viețile  multor vedete autohtone după ce Botezatu a avut nevoie urgent de o interven’ie. Acest moment i-a alarmat pe prietenii extrem de apropiați ai designer-ului și i-au făcut să spere la tot ce e mai bun pentru acesta. De asmenea, gândurile bune și mesajele superbe adresate lui au fost nelipsite de pe toate rețelele de socialiare.

„REGELE meu superb @catalinbotezatu1 ?❤️ Suntem alături de tine soarele nostru, cu toată inima și tot sufletul , însănătoșire grabnică, te iubesc mai mult decât pot spune cuvintele ❤️??He is the ONE #soulmates #onelove #getwellsoon #prayers? #my❤️#king ?”
Raluca Bădulescu (Sursa: instagram.ro)

Raluca Bădulescu alături de Cătălin Botezatu
Raluca Bădulescu alături de Cătălin Botezatu. Ce mesaj emoționant i-a scris vedeta designer-ului?

„Am zis: Doamne, ce am pățit?”

Cătălin Botezatu acuza de ceva timp dureri în zona abdominală, iar pentru a rezolva starea care deja îi făcea zile fripte s-a dus la o clinică din Turcia cunoscută lui. Medicii au descoperit atunci că designer-ul are o tumoră rară care trebuie operată de urgență.

„M-am speriat când am văzut cum arată operația. Sunt două cusături, una cu niște capse de metal, pe interior. A fost o durere groaznică după ce s-a dus anestezia. Au fost mulți medici, multe asistente în salon. Eram conectat la nu știu câte aparate, la nu știu câte fire. Am zis: Doamne, ce am pățit? Ce mi se întâmplă?! Medicii sunt nemaipomeniți!”
Cătălin Botezatu