Bill Gates, dezvăluire șocantă despre pandemie. Va crește alarmant numărul morților până în 2021

Bill Gates, dezvăluire șocantă despre pandemie. Va crește alarmant numărul morților până în 2021

Peste 800.000 de persoane au murit deja în toată lumea din cauza pandemiei de coronavirus, iar Bill Gates este de părere că numărul deceselor o să ajungă la câteva milioane și avertizează că ”ce e mai rău abia urmează”.

Bill Gates, dezvăluire șocantă despre pandemie

De altfel, problemele cele mai mari vor fi în țările emergente, în care sistemele de sănătate și economiile sunt deja sub presiune, din cauza crizei sanitare, a anunțat el într-un interviu recent, acordat pentru The Economist, citat de MarketWatch.

Totodată, SUA se ocupă de propriile probleme. Aici, politica și teoriile conspirației au contribuit la răspunsul dezamăgitor al autorităților la criza în domeniul Sănătății.

„Credem în libertate, libertate individuală. Optimizăm pentru drepturile individuale”, a precizat Bill Gates, afirmând că susținătorii președintelui Donald Trump au refuzat să poarte măști, semnalând astfel furia și rezistența la încălcarea unor libertăți.

Bill Gates, dezvăluire șocantă despre pandemie
Bill Gates, dezvăluire șocantă despre pandemie

Bill Gates, fondatorul Microsoft, a mai explicat că Statele Unite ale Americii nu au fost pregătite pentru a face față pandemiei de coronavirus, iar eforturile de testare a populație au decurs lent odată ce virusul a ajuns în țară.

„China a făcut o treabă foarte bună de a opri virusul, datorită abordării tipice destul de autoritare și prin încălcarea drepturilor individuale”, a mai spus Bill Gates.

Tot Bill Gates estimează că pandemia de coronavirus se va încheia până la finalul anului 2021, dată până la care un vaccin anti-Covid eficient ar trebui să fie deja produs în masă. De altfel, dintre numeroasele vaccinuri în lucru, cel la care lucrează AstraZeneca este cel mai avansat, conform miliardarului.

Cine este Bill Gates

William Henry Gates al III-lea, născut la data de 28 octombrie 1955, în Seattle, Comitatul King, Washington, SUA, cunoscut mai ales ca Bill Gates, este, împreună cu Paul Allen, co-fondator al Microsoft Corporation. Bill Gates este pe locul 2 în topul celor mai bogați oameni din lume. De asemenea, în timpul carierei sale la Microsoft, el a fost cel mai important deținător de acțiuni al companiei până în 2014.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI