Panică la metrou. Un tânăr atacă tinerele. Cine este bărbatul care agresează femeile

Panică la metrou. Un tânăr atacă tinerele. Cine este bărbatul care agresează femeile
Panica la metrou. Un tanar ataca tinerele. Cine este barbatul care agreseaza femeile

Alertă la metroul din București. Fetele care circulă singure cu trenul trebuie să fie atente. Circulă un bărbat care agresează persoanele de sex feminin. Cine este bărbatul care agresează femeile și unde a fost văzut ultima oară.

Panică la metrou. Un tânăr atacă tinerele

Clipe de coșmar la metroul din Capitală. Un număr de tinere din București s-au plâns de faptul că ar fi fost agresate de către un bărbat misterios pe peronul de la metrou. Bărbatul este înalt, ar avea în jur de 25 de ani, poartă ochelari de vedere și are o constituție silfidă.

Victimile susțin că agresorul ar fi încercat să le atingă fără voia lor, iar ele au scăpat de prezența lui numai în momentul în care au strigat după ajutor. Se pare că acest lucru s-a întâmplat de mai multe ori, la diverse stații de metrou din Capitală.

Autoritățile române au fost sesizate imediat și îl caută pe bărbatul misterios. Acesta a fost văzut, din declarațiile fetelor agresate de el, în zonele Crângași și Eroilor.

Cum arată bărbatul care agresează fetele la metroul din Capitală

Una dintre tinerele care au intrat în contact cu individul necunoscut a postat un mesaj de alarmă pe rețelele de socializare. Fata și-a făcut curaj și a povestit trauma prin care a trecut, atunci când un bărbat anonim, în jur de 25 de ani, a abordat-o la stația de metrou Crângași.

Bărbatul respectiv purta o pereche de pantaloni scurți galbeni, o cămașă albă și pantofi sport. Acesta era înalt, slab și purta ochelari de vedere. Deși tânăra l-a rugat să o lase în pace, bărbatul nu a ascultat-o și a încercat să forțeze o apropiere între cei doi, moment în care femeia a răbufnit și a strigat după ajutor.

„Bună! Vreau să dau un semnal de alarmă fetelor care circulă în special singure. Încă sunt în stare de şoc, deci vă rog să îmi scuzaţi incoerenţa. În jurul orei 20.35, am intrat în contact cu individul din imagine.

A urcat cu mine în metrou la Crângaşi şi a coborât la Eroilor la 20.45. Este o persoană super invazivă care te atinge şi în momentul în care zbieri să te lase în pace.

Aceeaşi tactică a aplicat-o şi altei fete pe care efectiv o încolţise şi o obliga să îl ia în braţe (din ce am putut vedea eu).”, a declarat una dintre fetele care a fost agresată de către individul necunoscut.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI