Motivul pentru care Meghan Markle a renunțat la inelul de logodnă în valoare de 150.000 de euro

Megan Markle a renunțat la inelul de logodnă în valoare de 150.000 euro

Meghan Markle își scoate inelul de logodnă cu diamante de 150000 de euro din a doua zi, după ce a luat decizia de a face turul Africii la ”standarde scăzute”.

Megan Markle a renunțat la inelul de logodnă în valoare de 150.000 euro

  • Ducesa de Sussex a ajuns pe plaja terapiei din Cape Town în a doua zi a turului sud-african
  • Meghan a fost văzută fără inelul de logodnă de 150000 euro în a doua zi
  • A optat pentru verigheta din aur și un inel cu piatră turcoaz de 200000 de euro de la Jennifer Meyer
  • Ieri a optat pentru 2 inele de aur simple din vizita în orașul Nayanga Township
  • Au purtat în ambele zile cercei turcoaz cu diamant creați de designerul LA Meyer în valoare de 483 lire

Meghan Markle și-a scos inelul de logodnă de 150.000 de lire sterline în a doua zi a turului, în conformitate cu dorința de a rămâne la ”standarde scăzute”, în timp ce turneul Sussexes în Africa a continuat astăzi pe „plaja terapiei” din Cape Town.

Ducesa de Sussex și-a schimbat inelele

Ducesa de Sussex, în vârstă de 38 de ani, și-a ținut din nou inelul sclipitor de trei carate, dar și-a ținut și verigheta din aur și a schimbat inelul de logodnă pe care îl purta ieri cu un inel de 200000 de euro creație a lui Jennifer Meyer.

Luni, Meghan a fost observată pentru prima dată fără inelul de logodnă personalizat, pe care Harry l-a creat pentru ea, purtând verigheta de aur și inelul de logodnă pe care Prințul i-a oferit-o pentru a sărbători prima lor aniversare de nuntă în mai.

Cuplul regal în vizita în Africa.
Megan Markle a renunțat la inelul cu diamant, de logodnă în vizita în Africa.

Cerceii purtați de Megan, creați de același designer

Meghan a optat pentru cercei cu același diamant turcoaz, în valoare de 483 lire, creați tot de designerul din Los Angeles, Jennifer Meyer, și colierul din aur delicat pe care l-a purtat ieri în timpul călătoriei sale în „capitala crimei” din capitala Nayanga.

Se spune că decizia de a-și scoate inelul și de a opta pentru designeri la prețuri accesibile este în conformitate cu planul ei „de a menține călătoria la standarde scăzute””. Meghan este o fană a mărcii Jennifer Meyer, condusă de fosta soție a vedetei Spiderman, Tobey Maguire. Luni, Meghan și Harry, în vârstă de 35 de ani, au purtat brățări din mărgele, pe care scria cuvântul „dreptate”, primite de la copiii localnici.

Ducesa și-a arătat sprijinul pentru designerii africani

Ducesa și-a arătat sprijinul pentru designerii africani, arătând radiant într-o rochie de îmbrăcăminte cu imprimeu alb și negru de 69 lire sterline de la marca Malawian Mayamiko, pe care a asortat-o cu espadrilele cu toc negru Castaner Carina de 80 de lire sterline.

Nyanga, în Cape Flats, chiar în afara Cape Town, a fost prima oprire a primului lor turneu regal ca o familie, în timp ce fiul, în vârstă de patru luni, Archie Mountbatten Windsor, a rămas la reședința lor cu o bonă.

Prințul și prințesa președinte și vicepreședinte ONG

ONG-ul, susținut de The Queen’s Commonwealth Trust, din care Harry face parte ca președinte și Meghan în calitate de vicepreședinte, îi învață copiilor despre drepturile lor, conștientizarea de sine și siguranța și oferă cursuri de autoapărare și instruire de abilitare a femeilor tinerelor din comunitate.

Și astăzi, perechea a dat startul în a doua zi a turneului lor în Africa, pe plaja Cape Town, unde s-au întâlnit cu tineri surferi care folosesc oceanul ca scăpare terapeutică din comunitățile lor violente. Harry și Meghan s-au deplasat pe plaja Monwabisi, la marginea orașului, pentru a afla despre cei care muncesc la Waves For Change, care ajută copiii vulnerabili din oraș și din comunități periculoase, prin puterea de a naviga.

Megan este foarte atentă când își alege ținutele

Meghan a optat pentru o neînțeleasă combinație formată dintr-o cămașă albă, blugi negri și jacheta ei din denim preferată, accesorizând ținuta cu o geantă practică  din pânză și piele, tot de la Madewell, la de 62 lire și o pereche de  espadrile țesute, la 156 de lire sterline de la Brother Vellies.

Familia celor trei a sosit în Cape Town în urma zborului lor peste noapte cu British Airways din Londra. Meghan s-a înfățișat, cu Archie, în vârstă de patru luni, care a purtat o pălărie adorabilă, de ocazie. Tânărul regal avea o asemănare izbitoare cu tatăl său, care a fost înfățișat purtând o pălărie similară în brațele mamei sale, Diana. Harry a spus înainte de călătorie că „abia așteaptă” să-l prezinte pe fiul său în Africa.

Megan si-a modificat verigheta

Meghan și-a recreiat recent inelul de logodnă pe  comandă, pe care prințul Harry la creiat ​​pentru ca aceasta să pară mai delicată. Ea a modificat verigheta solidă de aur galben cu trei diamante, pentru a o face mai subțire și „mai modernă”.

Între timp, Meghan și-a etalat inelul de logodnă la Trooping the Color în iunie, prima ei apariție publică după nașterea bebelușului Archie. Setul de diamante la comandă, creată de bijutierul american Lorraine Schwartz, i-a fost oferită de soțul ei pentru a sărbători prima lor aniversare a nunții.

Ținutele cuplului regal, parte din vizita în Africa

Decizia lui Meghan de a purta o ținută a designerului african Mayamiko ieri a părut a fi parte din vizita programată a prințului Harry în Malawi în a doua parte a turului regal.

De asemenea, este în strânsă legătură cu interesul personal al lui Meghan pentru întreprinderile pe care le sprijină și îmcurajează femeile, deoarece brandul lucrează în colaborare cu o organizație caritabilă și un atelier care ajută la formarea și susținerea femeilor în ceea ce privește moda, afacerile și abilitățile generale ale vieții. De asemenea, brandul donează 1 liră către Trustul Mayamiko pentru fiecare îmbrăcăminte cumpărată.

Decizia de a purta un designer african mai puțin cunoscut ar putea marca începutul unei tendințe pentru turneu, Ducesa de Sussex folosind interesul public răspândit și acoperirea mass-media pentru a atrage atenția asupra unui talentului local.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI