Până și Florin Piersic s-a săturat de PSD-ALDE: Ce a spus marele artist

Până și Florin Piersic s-a săturat de PSD-ALDE: Ce a spus marele artist

Florin Piersic s-a abținut de-a lungul anilor să fie foarte vocal când vine vorba de subiecte politice. Se pare însă că Dragnea și ai lui l-au dus la capătul răbdărilor.

Florin Piersic este un simbol al țării noastre. Este la fel de sinonim cu România precum Nadica Comăneci sau Gică Hagi. Pe lângă faptul că ne-a marcat copilăria într-o multitudine de roluri memorabile, marele actor continuă să joace în piese de teatru, să facă turnee și să-și petreacă cea mai mare parte a timpului pe marile scene ale României.

Din păcate pentru români, în anul centenarului, țara noastră trece printr-o perioadă politică foarte tensionată. În timp ce sănătatea este la pământ, iar autostrăzile reprezintă doar un vis frumos, Dragnea pune presiune pe guvernanți pentru a-l scăpa de închisoare, aceasta este prioritatea majoră la împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire.

Problemele românilor sunt multe în 2018 și cele mai multe vin de la guvernarea distructivă a coaliției PSD-ALDE. Aceasta este și opinia actorului Florin Piersic, expusă într-un mesaj pe un ton cât se poate de grav.

„României nu pot să îi transmit nimic, decât să-şi ia frâiele în mână, cei care conduc România. Eu doresc ca această ţară să fie ţara cea mai dulce, bună şi generoasă, mai plină de sentimentul că noi avem încredere în cei care ne conduc. Nu văd aşa ceva. Eu spun adevărul. Eu iubesc România. La vârsta pe care o am, nu pot să spun minciuni, nu se mai potriveşte cu vârsta, cu ceea ce gândesc eu. Doresc să fie bine în ţara asta, dar credeţi că voi mai prinde eu, la vârsta asta, o schimbare în care să simt că totul se face cu grija pentru om? Pentru că aici este toată povestea. Mă întreabă mulţi oameni care vin la spectacolele mele dacă eu cred că va fi vreodată bine în ţara asta, iar eu spun că sigur, cred. Toată viaţa mea am fost un om care a sperat şi a crezut”, a afirmat Florin Piersic.

Declarațiile au fost făcute în cadrul unui eveniment intitulat Ajun de Centenar, dedicat elevilor din Basarabia. În același context, au mai fost prezenți muzicianul Ioan Bocșa și președintele Academiei Române, Ioan Aurel Pop.