Pamela Anderson a divorțat după 12 zile de la nuntă. Care a fost motivul

Motivul pentru care Pamela Anderson a divorțat după doar 12 zile de la căsătorie

Nici nu s-a uscat cerneala de pe actul de căsătorie că au decis să divorțeze! Pamela Anderson și al cincilea soț al său au hotărât că mariajul lor împreună este deja unul ratat. Care ste motivul pentru care acești au decis să divorțeze după doar 12 zile?

Pamela Anderson, divorț după doar 12 zile de mariaj

Pamela Anderson și Jon Peters, al cincilea soț al blondinei, au decis să divorțeze după aproape două săptămâni de căsătorie. Cei doi s-au separat deja, conform The Hollywoond Reporter. Amintim că iubita actriță și mogulul de la Hollywood și-au unit destinele pe data de 20 ianuarie, în cadrul unei ceremonii private, la Malibu. Actrița, în vârstă de 52 de ani, îl cunoaște pe cel care i-a devenit de curând soț de mulți ani, prima dată întâlnindu-se în anul 1980, în casa Playboy.

Cu toate astea, s-au întâlnit în urmă cu câteva luni, mai apoi s-au îndrăgostit, dar au decis să trăiască povestea de iubire în secret pentru un timp. „Ne înţelegem şi ne respectăm. Ne iubim mult. Eu sunt norocoasă, dovadă că Dumnezeu are un plan, a spus Pamela Anderson, pentru sursa citată.

Pamela Anderson, divorț fulger după 12 zile de mariaj
Pamela Anderson, divorț fulger după 12 zile de mariaj

Care este motivul separării atât de rapide?

Cunoscutul star și soțul său au depus actele pentru a primi certificatul de căsătorie pe motiv că ambii doresc o pauză, conform news.ro. „Avem nevoie de un timp pentru a reevalua ce dorim de la viaţă şi de la celălalt. Viaţa este o călătorie, iar dragostea este un proces.

Cu acest adevăr universal în minte, am decis de comun acord să amânăm legalizarea certificatului nostru de căsătorie şi să ne încredem în acest proces“, a explicat actriţa. Vedeta din Baywatch a fost căsătorită în trecut cu: Tommy Lee, Kid Rock şi Rick Salomon, ulterior iubindu-se și cu jucătorul de fotbal Adil Rami.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI