Motivul pentru care Mirabela Dauer și-a pierdut copilul, după divorț. De ce a acuzat-o soțul ei la proces

Motivul pentru care Mirabela Dauer și-a pierdut copilul, după divorț. De ce a acuzat-o soțul ei la proces
Motivul pentru care Mirabela Dauer și-a pierdut copilul, după divorț

Mirabela Dauer este o artistă care surprinde mereu cu veselia sa. Cu toate astea, cântăreața ascunde o dramă imensă. Cum a arătat fosta căsnicie a iubitei artiste și care este motivul pentru care și-a pierdut copilul, după divorț?

Căsnicie Mirabela Dauer: motivul pentru care și-a pierdut copilul, după divorț

Mirabela Dauer a preferat mereu să vină în prim-plan în fața fanilor doar cu povești frumoase și să-i bucure cu melodiile sale. Din păcate, viața ei a fost o adevărată încercare. Totul a început pe vremea când ea avea doar 18 ani, atunci când a decis să se căsătorească. Decizia aceasta a fost mânată nu de prea multă iubire, ci de lupta pentru afirmarea artistică și de tratamentul extrem de exigent din partea tatălui.

Willi Dauer a fost cel care a dus-o pentru prima oară la altar, dar de care se desparte la scurt timp de la căsătorie. Mai apoi, Mirabela se căsătorește cu regizorul TV Dan Traian Popovici. Rodul iubirii lor, Alexandru Popovici, s-a născut la doar câteva zile după cutremurul din 1977. Din păcate, nici a doua încercare de a-și găsi liniștea într-un mariaj nu a fost una reușită. Artista a susținut că soacra nu o accepta, iar că bătăile administrate de către soț erau frecvente.

Motivul pentru care Mirabela Dauer și-a pierdut copilul, după divorț. Ce acuzații grave i-a adus fostul soț?
Motivul pentru care Mirabela Dauer și-a pierdut copilul, după divorț. Ce acuzații grave i-a adus fostul soț?

De ce a acuza-o fostul soț?

La divorț, Traian Popovici a susținut că a surprins-o pe Mirabela în timp ce îl înșela, iar martorii aduși de acesta au făcut ca instanța să hotărască faptul că Mirabela trebuia să-și ia adio de la o rețalie strânsă cu fiul său, care avea atunci doar doi ani. „Tatăl meu a parlizat din cauza asta. El îl adora pe Nanu. Când mi-au luat copilul şi a văzut ce tristă eram, atâta tristreţe a adunat în el…S-a întors cu faţa la perete şi a murit.”, a povestit în repetate rânduri cunoscuta cântăreață.

În 1997, pe când Alexandru, zis Nanu, avea 20 de ani, a spus despre mama lui: „Eu nu o consider pe Mirabela mama mea, ci o solistă de muzică uşoară care îmi este datoare cu nişte bani„

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI