Ozana Barabancea, victorie la tribunal. Totuși, judecătorii au luat o decizie ciudată

Ozana Barabancea, victorie la tribunal. Totuși, judecătorii au luat o decizie ciudată
La 16 ani de la divorţ, Ozana Barabancea a avut câştig de cauză în procesul intentat fostului soţ

După 16 ani de la separarea de fostul soţ, Ozana Barabancea a avut o victorie mult dorită la tribunal. Ce au decis judecătorii cu privire la divorţul dintre jurata de la “Te cunosc de undeva!” şi Sorin Terinte?!

Ozana Barabancea a câştigat, însă nu e mulţumită de rezultat

În 2004, Ozana Barabancea şi  Sorin Terinte au trecut printr-un divorţ extrem de dureros pentru vedeta Antenei 1. Aceasta a obţinut custodia pentru cei doi copii, rămânând ca bărbatul să plătească, aşa cum este normal şi legal, pensie alimentară. Din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat, motiv pentru care jurata de la “Te cunosc de undeva!” a decis să îl dea în judecată. Deşi procesul a fost unul dificil, iată că magistraţii au decis în sfârşit ce se va întâmpla cu disputa dintre cei doi foşti soţi.

Judecătoria Sectorului 3 din Capitală s-a pronunţat cu privire la proces, iar Ozana a avut câştig de cauză. Practic, Sorin Terinte va trebui să plătească de acum o pensie alimentară reprezentând 25% din veniturile încasate lunar. Din păcate, jurata show-ului transformărilor nu este pe deplin mulţumită de rezultat. Aceasta le ceruse juraţilor ca fostul soţ să plătească retroactiv pensia alimentară.

”Admite în parte acțiunea, în baza achiesării paratului. Obligă pârâtul să plătească reclamantei o pensie de întreținere stabilită în favoarea fiicei sale minore, în cuantum de 25 % din venitul său net lunar reprezentând salarii, dar nu mai puțin de 25% din venitul minim net pe economie, începând cu data de 21.02.2020 până la majoratul minorei. Cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Sector 3 București. Pronunțată astăzi, 30.10.2020, prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței”, se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Sectorului 3.

La 16 ani de la divorţ, Ozana Barabancea a avut câştig de cauză în procesul intentat fostului soţ
La 16 ani de la divorţ, Ozana Barabancea a avut câştig de cauză în procesul intentat fostului soţ

Motivul divorţului – infidelitatea

Dacă acum este o femeie sigură pe ea, împlinită şi mulţumită de felul în care arată, Ozana Barabancea a trecut, în urmă cu 14 ani, prin momente greu de imaginat. Se pare că aceasta ar fi fost înşelată de mai multe ori de fostul soţ, însă de dragul copiilor a trecut peste fiecare aventură a bărbatului.

“Mi-a fost foarte greu. Au fost niște momente cumplit de grele. Două zile, la operă, stăteam cu partitura în mână și nu puteam să cânt nimic. Nu mă puteam concentra”, a spus artista, în urmă cu doar câţiva ani.

Acum, cântăreaţa îşi dedică tot timpul liber celor doi copii, Andrew (20 de ani) şi Gloria (17 ani). Mai mult, nu a mai dorit să aibă o relaţie cu niciun alt bărbat.

“Nu, exclus. Copiii şi-ar dori foarte mult, ei mi-au spus tot timpul. Trebuie să îmi mai doresc şi eu, asta e ideea. Mi-e foarte bine aşa cum e. Dacă n-a fost să fie… Eu sunt foarte bine aşa cum sunt!”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI