Ozana Barabancea a apărut așa în public și fanii au luat-o razna. Nimeni nu se aștepta s-o vadă așa

Ozana Barabancea a apărut așa în public și fanii au luat-o razna. Nimeni nu se aștepta s-o vadă așa

Ozana Barabancea s-a postat pe Instagram așa cum nimeni nu se aștepta să o vadă prea curând: fără pic de mchiaj și fără efecte. Iată cum aratâ jurata de la ”Te cunosc de undeva” complet naturală și ce reacție au avut fanii.

Ozana Barabancea a apărut așa în public și fanii au luat-o razna

Fără doar și poate, Ozana Barabancea este una dintre cele mai bune voci din România. Aceasta este o apariție cu totul specială de fiecare dată, iar de-a lungul timpului jurata emisiunii Te cunosc de undeva a atras tot mai mult atenția cârcotașilor. Astfel că vedeta începuse să-și editeze tot mai mult fotografiile, devenind aproape de nerecunoscut.

Dar fanii nu au iertat-o pentru asta și au taxat-o imediat. Enervată la culme de această situație, Ozana Barabancea a pus piciorul în prag și a postat o fotografie cu ea fără strop de machiaj și fără machiaj. Astfel că artista a apărut complet naturală pe Internet, așa cum a lăsat-o Mama Natură. Iată că cei din mediul online s-au potolit, în sensul că chiar au reacționat numai cu mesaje frumoase.

”Fără efecte speciale😍😍😍. Așa da!/ Frumoasă doamna Ozana! 😍/ Ce ten frumos aveți ❤️/ Aveți un zâmbet minunat! și aratati foarte bine doamna ozana 😍/ Ce bine aratati!”, sunt doar câteva dintre mesajele primite.

De aștfel, în urmă cu ceva timp, invitată în platoul emisiunii ”Star Matinal”, de la Antena Stars, Ozana Barabancea de la ”Te cunosc de undeva” a precizat că se simte mai frumoasă ca niciodată și că anii sunt doar o cifră pentru ea. Nu-i mai pasă nici de kilogramele în plus și, cel mai important este că se simte foarte bine în pielea ei.

Toți angajaţii show-ului de televiziune vor fi testaţi pentru coronavirus, au spus surse din cadrul postului tv pentru Gândul.ro.
 

Și Ozana Barabancea a avut coronavirus

Menționăm că Ozana Barabancea a trecut recent printr-o cumpănă, când a fost diagnosticată cu noul coronavirus. În vârstă de 51 de ani, aceasta a fost recent testată pozitiv cu noul coronavirus și a stat internată la Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș din Capitală. Ozana Barabancea, vedetă a show-ului de divertisment la Antena 1, a intrat în contact cu cântărețul Marcel Pavel, participant la aceeași emisiune, și el diagnosticat pozitiv cu coronavirus.

De altfel, potrivit Libertatea.ro, la filmările pentru emisiunea ”Te cunosc de undeva”, Marcel Pavel a intrat în contact cu mai multe nume cunoscute din showbiz, precum Andreea Bălan, Aurelian Temișan, Cosmin Seleși sau Monica Anghel.

Atunci, toți angajaţii show-ului de televiziune au fost testaţi pentru coronavirus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI