Ce-și pune Ozana Barabancea în sutien de mulți ani. În ultimele săptămâni mai poartă încă ceva

Ce-și pune Ozana Barabancea în sutien de mulți ani. În ultimele săptămâni mai poartă încă ceva
Ozana Barabancea şi superstiţiile. Jurata de la "Te cunosc de undeva!" a dezvăluit ce poartă în sutien pentru noroc

Ozana Barabancea a uimit pe toată lumea când a povestit ce îşi pune în sutien pentru a avea noroc. Jurata de la “Te cunosc de undeva!” este o împătimită a superstiţiilor, după cum a recunoscut chiar ea.

Ozana Barabancea a povestit ce îşi pune în sutien pentru noroc

Este una dintre cele mai talentate cântăreţe, îndrăgită pentru jurizarea sa din cadrul emisiunii “Te cunosc de undeva!”, dar şi o mare iubitoare de superstiţii. Invitată la emisiunea “Star Matinal” de la Antena Stars, Ozana Barabancea a uimit pe toată lumea când a povestit la ce truc apelează pentru a avea mereu noroc. Mai exact, vedeta Antenei 1 a dezvăluit că poartă de ani de zile în sutien busuioc, iar de curând a adăugat şi tămâie şi usturoi.

“Am un cățel de usturoi, busuioc, tămâie și târnoseală. Nu este decojit că nu ar mai putea sta nimeni lângă mine. Am învăţat acest mic secret și am început să îmi pun busuioc peste tot. În sutien pun busuioc de vreo 5 ani, iar usturoiul de câteva săptămâni. Îl bag în sutien că trebuie să fie pe piele. Sunt superstiții, dar eu folosesc foarte mult și uleiuri esențiale cu rugăciune. Mă simt foarte bine”, a spus Ozana Barabancea, lăsându-i pe toţi cu gura căscată.

Se pare că îmbolnăvirea cu temutul virus chinez a făcut-o pe cântăreaţă să fie mai aproape de Dumnezeu. Deşi era o mare susţinătoare a ideii că virusul nu există şi că este doar o invenţie a marilor puteri ale lumii, în luna iunie, Ozana Barabancea a ajuns în spital fiind declarată pozitiv COVID-19. Aceasta ar fi luat coronavirusul de la Marcel Pavel, unul dintre concurenţii acestui sezon “Te cunosc de undeva!”.

Ozana Barabancea şi superstiţiile. Jurata de la
Ozana Barabancea şi superstiţiile. Jurata de la „Te cunosc de undeva!” a dezvăluit ce poartă în sutien pentru noroc

Ozana Barabancea, acuzată că îşi modifică pozele

Deşi a slăbit 40 de kilograme în ultimii doi ani, Ozana Barabancea nu este pe deplin mulţumită de felul în care arată. Aceasta îşi modifică frecvent fotografiile pe care le postează pe conturile de socializare, iar fanii o taxează cu fiecare ocazie.

Cu ajutorul filtrelor, diferite programe de modificare a feţei şi a machiajului special, artista arată cu cel puţin 15 ani mai tânără. Acest lucru, însă, nu este deloc pe placul internauţilor care o critică mereu pentru felul în care îşi ascunde vârsta.

În vârstă de 51 de ani, Ozana Barabancea este profesoară de canto şi solistă de muzică de jazz.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI