25 ian. 2022 | 00:24

Otilia Bilionera, atac la adresa Laurei Giurcanu după ce a nominalizat-o la Survivor România 2022. Motivul real, divulgat în șoaptă Andreei Tonciu: „Păi dacă stă toată ziua cu bărbații”

Monden
Otilia Bilionera, atac la adresa Laurei Giurcanu după ce a nominalizat-o la Survivor România 2022. Motivul real, divulgat în șoaptă Andreei Tonciu: „Păi dacă stă toată ziua cu bărbații”
Otilia Bilionera, atac la adresa Laurei Giurcanu

Otilia Bilionera a fost șocată să afle că a fost nominalizată de Laura Giurcanu spre eliminare. După ce artista a adus puncte în jocul pentru imunitate colectivă, topmodelul a rostit numele Otiliei, când a propus-o spre eliminare. Reacția cântăreței a fost incredibilă. Cum s-a apărat solista în fața celebrei influencerițe.

Reacția Otiliei Bilionera, după ce a fost nominalizată de Laura Giurcanu

Scandal în consiliul de nominalizare de luni, 24 ianuarie. Otilia Bilionera a fost surprinsă de faptul că Laura Giurcanu a votat-o, după ce a primit colanul de imunitate cedat de Roxana Ciuhulescu, în urma eliminării acesteia, pe motive medicale.

„Nu mă așteptam să genereze genul acesta de reacție nominalizarea mea. Sper că Otilia nu a luat-o personal. Pur și simplu trebuia să fac o alegere. Otilia este extrem de importantă pentru echipă, îmi doresc să nu plece acasă, dar un nume trebuia spus și ăsta a fost”, a mărturisit Laura Giurganu.

„Nu mă așteptam la votul Laurei, având în vedere că suntem puține fete. Chiar mi-am rupt genunchii în ultima săptămână pe traseu. Ce să zic, eu sunt feministă și se pare că Laura nu e așa. Nu am cuvinte, nu știu ce să zic mai mult de atât.

Chiar nu mă așteptam la nominalizare. Eu nu aș fi votat-o, eu nu am votat nicio femeie până acum. Sunt foarte confuză pentru că sunt și puțin șocată de ceea ce s-a întâmplat. Nu mă pricep să îmi fac reclamă, să mă descriu. O să las publicul să decidă dacă merit să fiu aici sau nu.”, a mărturisit Otilia Bilionera la Survivor România 2022.

Apoi, cântăreața i-a mărturisit, în șoaptă, Andreei Tonciu, motivul pentru care ea crede că a fost propusă de către celebrul topmodel.

„Normal că așa a vrut, dacă stă toată ziua cu bărbații”, a spus Otilia către Andreea Tonciu, după ce a aflat motivul pentru care Laura Giurcanu a nominalizat-o.

Andreea Tonciu și Robert Niță intră în cursa pentru eliminare la Survivor România 2022

Robert Niță și Andreea Tonciu au fost votați de către colegii lor din echipa roșie și propuși pentru eliminare, în al doilea consiliu de nominalizare al Faimoșilor, de până acum. Vom afla cine este Faimosul ce părăsește Survivor România 2022 în cadrul consiliului de marți, 25 ianuarie.

Andreea Tonciu: Eu știu că România mă iubește. Nu mă consider o vedetă, ci o fată normală, pe care oamenii o iubesc pentru nebunie ei. Văd o situație foarte delicată și respect decizia lor, cu toate că îmi doresc în continuare să demonstrez lucruri. Numai Dumnezeu știe cine va pleca.

Cum a reacționat Robert Niță, când a fost nominalizat de Cătălin Zmărăndescu

Roxana Ciuhulescu a plecat de la Faimoși, fiind eliminată pe considerente medicale. Fotbalistul Robert Niță a fost propus spre eliminare de către imunul Cătălin Zmărăndescu.

Da, mă așteptam (n.r. – la votul lui Zmărăndescu). Vine din partea unui om care știe foarte bine ce înseamnă o competiție. Din punct de vedere sportiv, sunt cel mai slab component al acestei echipe care s-a format. Este normal să gândim toți în beneficiul echipei. Acum, eu sunt veriga slabă.

Este o decizie normală, sportivă. Cine nu poate ajuta la câștigarea punctelor, să meargă pe drumul lui. Sunt împăcat, nu a depins de mine. Așa a vrut Dumnezeu. Îmi doresc să câștige cel mai om și acela va fi de la Faimoși”, a mărturisit Robert după nominalizare.

Otilia Bilionera, Robert Niță și Andreea Tonciu sunt cei trei Faimoși care intră în cursa pentru eliminare de la Survivor România 2022. Cine va pleca din Republica Dominicană, după Xonia, din echipa roșie rămâne de aflat marți, 25 ianuarie, de la 20:30, la PRO TV.

PlaySport
Cine e milionarul belgian care se iubește cu Alexandra Stan: Filmați într-o vilă de lux din Spania
Ego.ro
Loredana Groza, în lenjerie intimă pe stradă. S-a văzut TOT, apariție de revistele pentru ADULȚI!
Digi24
Un bărbat din Mureș a fost prins de polițiști în timp ce îşi viola fiica
Cancan.ro
Ce bilețel a primit o șoferiță din România, pe parbrizul mașinii: 'Ești frumoasă, dar..'
GSP.ro
Fosta iubită celebră a lui Stelea, detalii neștiute: „El era căsătorit atunci. Îl am și acum în suflet”
Stirile PROTV
Ce a declarat Putin în primul discurs după câștigarea alegerilor prezidențiale
Romania TV
ULTIMA ORĂ! A murit Adina Cezar! Este vestea extrem de tristă a începutului de săptămână!
Capital.ro
Se dau cel puțin 7.000 DE LEI de persoană. Începe de mâine, 19 MARTIE
EVZ.ro
Zonele cu camere fixe pentru verificarea rovinietei. Cum sunt monitorizați șoferii
Adevarul
Cine a fost țarul Ivan al IV-lea al Rusiei, supranumit „cel groaznic“: în masacrul de la Novgorod au fost uciși 60.000 de oameni
BZI.ro
Andra, despre infidelitate: „Dacă ai copii, treci peste niște lucruri!”
Spynews.ro
Soția lui Gabi Stângău, devastată de durere și la o lună de la moartea lui! Diana nu își găsește liniștea: ”Totul este bucăți” / FOTO
Libertatea.ro
După victoria din alegeri, Putin a rostit pentru prima dată numele lui Navalnîi. „E trist, dar se întâmplă”. A spus și că acceptase un schimb de prizonieri
Sport.ro
FOTO "Nu găsesc bikini potriviți pentru mine". Cum arată sportiva care a fost desemnată "cea mai sexy voleibalistă"
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Ce nu au voie să facă femeile în prima zi din Postul Paștelui. Totul despre "Lunea curată"
Redactia.ro
"Halep, pusă pe jar!" Ce scrie presa internațională despre primul meci al Simonei după suspendare
Digisport.ro
Singurul oraș din România cu climă ca în Italia. I se mai spune și orașul premierelor, iar istoria lui este deosebită
Click.ro
Putin amenință Occidentul că un conflict Rusia-NATO ar fi la doar un pas de al treilea război mondial
Digi24
Robert Downey Jr. spune că „regula de două săptămâni” l-a ajutat să aibă o căsnicie fericită timp de aproape două decenii
Digi24
Viața la bloc în 2024. Interdicții pentru președintele asociației de proprietari
EVZ.ro
Român, condamnat la cinci ani de închisoare, după ce și-a obligat fratele mai mic să fure, încă de când acesta avea 12 ani. Băiatul primea liber numai în zilele de marți
Spynews
Carmen Grebenișan a făcut anunțul la doi ani de la nuntă: „Tot timpul m-am gândit să fac asta!“
BZI.ro
Se schimbă regulile pentru SIMONA HALEP. WTA anunță o situație fără precedent în tenis
Capital.ro
Data până la care românii mai pot beneficia de reducerea aplicată pentru plata anticipată a impozitelor
Antena 3
Pescobar este din nou tătic! Paul Nicolau este în culmea fericirii!
BZI.ro
Lourdes Leon, aproape dezbrăcată la un eveniment. Imagini incendiare cu fiica Madonnei
TV Mania
DOLIU în POLITICA din ROMÂNIA! MINISTRUL a MURIT
Mediaflux
Soția lui Gabi Stângău, devastată de durere și la o lună de la moartea lui! Diana nu își găsește liniștea: ”Totul este bucăți” / FOTO
Spynews.ro
„Escrocheria de aur” face ravagii printre șoferi. Cu ce îi ademenesc tâlharii pe șosea
Realitatea.net
Pescobar caută înlocuitor pentru Larisa Popa la Taverna Racilor. Ce salariu generos oferă
Antena 1
Cum se numește familia de români care a dat lumii 5 genii?
Shtiu.ro