Al doilea consiliu de nominalizare pentru Faimoși. Ce vedetă ar putea părăsi Survivor România 2022

Al doilea consiliu de nominalizare pentru Faimoși. Ce vedetă ar putea părăsi Survivor România 2022
Cine sunt Famosii care ar putea pleca acasa

Jocul pentru imunitate de la Survivor România 2022 din ediția de luni, 24 ianuarie a fost câștigat de Războinici cu scorul de 10 la 9, după ce Alexandru Nedelcu și Ștefania Ștefan au adus victoria pentru echipa albastră. Faimoșii au intrat la jocul pentru imunitate individuală. Cine este în pericol să plece acasă.

Cine ar putea pleca acasă de la Faimoși la Survivor România 2022

Victoria a fost a Războinicilor în a doua săptămână de competiție la Survivor România, când Alexandru Nedelcu și Ștefania Ștefan au adus punctul câștigător după ce i-au învins, la ștafetă, pe Emil Rengle și Otilia Bilionera.

Cei din echipa albastră au câștigat un consiliu liniștit, în care nu se vor nominaliza unii pe ceilalți. Faimoșii, în schimb, au intrat în jocul pentru imunitate individuală. Până acum, Roxana Ciuhulescu este fata care a obținut colanul de imunitate, iar lupta la băieți s-a dat între CRBL și Cătălin Zmărăndescu.

Zmără a obținut colanul de imunitate personală, iar el și Roxana Ciuhulescu vor vota pe cineva din cadrul Faimoșilor la consiliul de nominalizare. Reamintim că 3 persoane vor fi nominalizate și vor intra în cursa pentru eliminare de marți, 25 ianuarie.

„Am avut prima ștafetă din acest sezon, iar victoria a fost a Războinicilor. La Faimoși avem două colane de imunitate personală, Cătălin Zmărăndescu și Roxana Ciuhulescu. Roxana ai fost consultată de către medic, iar în ceea ce privește, medicul a hotărât ca tu, din punct de vedere medical, nu mai poți face față traseelor ce implică efort. Survivor. Pentru tine, Survivor Romînia se termină în această seară, pe considerente medicale.”

Roxana Ciuhulescu, eliminată din cauze medicale

Roxana Ciuhulescu a plecat de la Faimoși, fiind eliminată pe considerente medicale, deși a câștigat colanul de imunitate. Vedeta a fost obligată să părăsească Survivor România 2022, din cauza problemelor sale de sănătate.

„Îmi pare rău că trebuie să plec. Am fost la spital, mi-a fost extras lichid din rotula stângă. Sunt mândră de ei, sper să devină o echipă, încă nu sunt.

Sper că se vor uni și vor deveni un singur suflet și vor lupta pentru toate victoriile care au fost furate de Războinici. Vă mulțumesc pentru această experiență fabuloasă. Mă înclin tuturor!”, a spus Roxana Ciuhulescu.

Pentru că Roxana Ciuhulescu a fost eliminată pe motive medicale, colanul de imunitate a fost acordat Laurei Giurcanu, a doua fată care a rezistat cel mai mult la proba individuală.

Andreea Tonciu, Robert Niță și Otilia Bilionera, nominalizați de colegii lor Faimoși

Robert Niță și Andreea Tonciu au fost votați de către colegii lor din echipa roșie și propuși pentru eliminare, în al doilea consiliu de nominalizare al Faimoșilor, de până acum. Vom afla cine este Faimosul ce părăsește Survivor România 2022 în cadrul consiliului de marți, 25 ianuarie.

TJ Miles a nominalizat-o pe Andreea Tonciu – ”Se vaită mereu că nu mai poate, că îi e foame. Am venit să supraviețuim, dar îmi pare bine că am întâlnit-o.”

Elena Chiriac a nominalizat-o pe Andreea Tonciu – „Pentru că a cedat psihic din primele momente. Trage în jos echipa. E o persoană minunată, dar nu este survivor.”

CRBL a nominalizat-o pe Andreea Tonciu – „Pentru că nu i se potrivește emisiunea deloc. A crezut că îi este ușor, dar nu are șansă de acomodare. Survivor nu este pentru ea. Îmi pare rău, Andreea!”

Otilia Bilionera l-a nominalizat pe Robert Niță – „Este accidentat de ceva timp și nu știu dacă își va reveni.”

Andreea Tonciu l-a nominalizat pe Robert Niță – „Încă nu s-a integrat, stă mereu singur, separat de noi. În al doilea rând, este accidentat și nu joacă.”

Emil Rengle a votat-o pe Andreea Tonciu – „Este un suflet bun, dar toată viața a fugit de ea. Aici s-a cunoscut pe ea și s-a speriat de rezultat. De aici toate energiile negative și certurile de care noi nu avem nevoie.”

Fiind posesor de colan de imunitate, Cătălin Zmărăndescu l-a nominalizat pe Robert Niță, din considerente medicale. Laura Giurcanu, cealaltă Faimoasă imună, a votat-o pe Otilia Bilionera.

Cătălin Zmărăndescu l-a votat pe Robert Niță – „Are o accidentare mai veche la spate și nu cred că se va vindeca în două săptămâni.”

Laura Giurcanu, care a primit imunitatea Roxanei Ciuhulescu – „Din păcate, trebuie să iasă un nume din gura mea și acela este al Otiliei.”

Otilia Bilionera a lansat un atac la adresa Laurei Giurcanu, după ce vloggerița a nominalizat-0 pe artistă spre eliminare. Cântăreața nu se aștepta la această propunere.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI