Orașul secret în care locuiesc doar femei. De ce accesul bărbaților este interzis

Orașul secret în care locuiesc doar femei. De ce accesul bărbaților este interzis
Care este orasul in care locuiesc doar femei

Există în lumea asta un oraș care ar putea fi visul oricărui bărbat. Acesta este orașul secret în care locuiesc doar femei tinere. Din nefericire, cei care se gândesc deja să meargă acolo, trebuie să știe că nu o pot face, pentru că aceesul bărbaților este interzis. Toate detaliile, în articolul de mai jos.

Unde este situat orașul în care trăiesc doar femei tinere. În ce condiții se pot mărita acestea

În oraşul Noiva do Cordeiro, situat în sud-estul Braziliei, trăiesc peste 600 de femei, care au vârste cuprinse între 20 şi 35 de ani. Chiar dacă unele dintre ele sunt căsătorite, soţii lor sunt nevoiți să lucreze și să trăiască în altă parte, scrie Daily Mail.

În această comunitate, femeile se află la conducere şi au propriul set de reguli. Femeile care sunt căsătorite şi au familii trebuie să-şi trimită soţii şi fii care au împlinit 18 ani să lucreze departe de casă, putând să locuiască în oraș doar în weekend.

Comunitatea, mulțumită de cum decurg lucrurile în oraș

„Oraşul nostru e mai frumos, mai organizat şi mult mai armonios cu femeile la conducere. Împărţim totul, chiar şi pământul pe care-l muncim. Nimeni nu se află în competiţie cu nimeni. Ne strângem să ne uităm la telenovele, ne împrumutăm haine şi ne vopsim unghiile. Toate visăm să ne îndrăgostim şi să ne căsătorim. Dar ne place să trăim aici şi nu vrem să fim nevoite să plecăm din oraş pentru a putea găsi un soţ”, spune Rosalee Fernandes pentru publicaţia britanică.

Femeile se vaită că nu își găsesc soți așa cum le-ar place lor

Problema este că este dificil de găsit un soț singur care să nu fie rudă sau căsătorit deja cu o altă vecină, de aceea comunitatea de femei invită bărbaţii să li se alăture, având câteva condiții: aceştia „trebuie să-şi dea acordul să facă ceea ce spunem şi să trăiască după regulile noastre”.

De când este orașul condus de femei

Orașul Noiva do Cordeiro a început să fie condus de către femei din anul 1995, după moartea lui Anisio Pereira, un pastor evanghelic care, după ce s-a căsătorit cu o tânără în vârstă de 16 ani în anul 1940, a fondat o biserică pentru comunitate.

Pastorul le-a obligat pe femei să se supună unor reguli stricte, cum ar fi să nu asculte muzică, să nu își taie părul, să nu folosească metode de contracepție de niciun fel și să nu consume absolut deloc alcool.

După această perioadă și moartea lui Anisio, femeile din oraș au decis că ele sunt cele care trebuie să conducă și să se impună, astfel că, orice bărbat care vrea să calce pragul orașului Noiva de Cordeiro, trebuie să se supună acum regulilor lor.