27 ian. 2022 | 22:35

Orașul în care șoferii prinși băuți la volan sunt obligați să curețe frigiderele de la morgă. Cum s-a ajuns aici

News
Orașul în care șoferii prinși băuți la volan sunt obligați să curețe frigiderele de la morgă. Cum s-a ajuns aici
Orasul in care soferii prinsi bauti la volan sunt obligati sa curete frigiderele de la morga

Vești importante pentru conducătorii auto. În această localitate, șoferii prinși sub influența băuturilor alcoolice la volan sunt pedepsiți aspru. Aceștia sunt obligați să curețe frigiderele de la morgă, o măsură cel puțin inedită. Unde este situat orașul care își propune să-i învețe pe conducătorii neatenți să fie mai responsabili la volan.

Localitatea unde șoferii beți la volan trebuie să curețe frigiderele de la morgă

Incredibil, dar adevărat. Autoritățile din orașul Kaohsiung din Taiwan au implementat o lege ce urmărește să schimbe mentalitatea șoferilor și să-i facă pe oameni mai responsabili la volan.

Din cauza numărului mare de accidente cauzate de conducătorii auto aflați în stare de ebrietate, autoritățile orașului Kaohsiung a luat o hotărâre inedită. Șoferii prinși în stare de ebrietate la volan sunt forțați să curețe spațiile de depozitare ale cadavrelor, cu alte cuvinte, frigiderele de la morgă.

Accidentele cauzate de persoanele băute se întețesc. Luna trecută, în orașul Kaohsiung, a avut loc un accident rutier extrem de grav, provocat de un conducător auto beat, în urma căruia un bărbat a murit și alte trei persoane au fost grav rănite.

Primarul Chen Qimai a anunțat că cei care au fost condamnați pentru faptul că au șofat sub influența alcoolului trebuie să fie pedepsiți și să presteze muncă în folosul comunității.

În ianuarie, 11 șoferi prinși băuți la volan au fost nevoiți să-și ispășească pedeapsa

Până acum, în luna ianuarie, 11 conducători auto care s-au urcat la volan băuți au mers la serviciul de gestionare a funeraliilor din orașul Kaohsiung pentru a-și ispăși pedeapsa, unde au curăţat frigiderele de la morgă și spațiul adiacent.

„Am șters ușa congelatorului și mi-am dat seama că înăuntru ar putea fi cadavre. Am simțit că este tulburător”, a declarat pentru o publicație locală una dintre persoanele acuzate de conducere sub influența alcoolului.

După ce au petrecut 4 ore curățând morga, cei 11 șoferi au mărturisit că și-au regretat amarnic faptele și au promis că nu se vor mai sui niciodată la volan, dacă au consumat, anterior, alcool.

Această lege a fost promulgată cu scopul de a responsabiliza conducătorii auto care sunt prinși băuți la volan. Secretarul pentru Afaceri Civile, Yan Qingzhi, a declarat că autoritățile locale nu vor mai fi tolerante în ceea ce privește conducerea în stare de ebrietate. În acest fel, șoferii știu la ce pedeapsă să se aștepte, dacă mai sunt surprinși sub influența alcoolului, atunci când conduc.

Parteneri
Limită la retragerile de numerar. Câți bani cash poți să scoți de la bancomat în România
Redactia.ro
Supă cu găluște, rețetă din anul 1940. Așa o făceau străbunii să iasă grasă, gustoasă și găluștele nu se sfărâmau deloc
Click.ro
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Viața bate filmul! Și-a lăsat bona însărcinată, în timp ce aceasta avea grijă de copilul lui și al soției sale. Protagonistul e un actor cunoscut, urmărit de milioane de români la TV!
Unica.ro
Trecerea la ora de iarnă. Ultimele informații despre cea mai dezbătută tranziție
EVZ.ro
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews
Sorin Ovidiu Bălan: Săltarea lui Nelu Tătaru – reamintirea nenorocirilor din pandemie
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
RUSIA MUTĂ AVIOANELE cu RACHETE BALISTICE! Pregătiri de RĂZBOI
Mediaflux
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
O femeie s-a speriat când a aflat ce vrea să îi facă soțul în dormitor, fără reținere. Soția a dezvăluit totul
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro