06 nov. 2021 | 14:31

Orașul din România care ‘va fi șters de pe fața pământului pentru păcatele lui’. Profeția șocantă a lui Arsenie Boca

Diverse
Orașul din România care 'va fi șters de pe fața pământului pentru păcatele lui'. Profeția șocantă a lui Arsenie Boca
Profeție cutremurătoare făcută de Arsenie Boca. Ce oraș ar urma să dispară din România

Arsenie Boca este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai importanți duhovnici din secolul trecut, așa că mulți oameni îi adresează rugăciuni în momentul în care au nevoie de ajutor divin. Totuși, părintele a făcut și mai multe profeții, iar una se referă la dispariția unui mare oraș.

Ce profeție cutremurătoare a făcut Arsenie Boca despre un oraș din România

Arsenie Boca a făcut multe profeții despre ce îi așteaptă pe oameni în viitor, dar și despre prezentul din zilele noastre. Acesta a vorbit despre cutremurele devastatoare care o să pună stăpânire pe un oraș din România, ștergându-l de pe fața pământului din cauza păcatelor săvârșite.

Arsenie Boca a prezis două cutremure care au avut loc deja secolul trecut, referindu-se la ele ca fiind ‘cele două ouări’. Totuși, în profeția făcută de acesta ar mai fi vorba și despre a treia ‘ouare’, adică un seism care ar fi atât de puternic încât ar șterge Bucureștiul de pe hartă, potrivit știridinlume.ro.

„Se va oua de două ori, iar la a treia ouare, marele oraș va fi șters de pe fața pământului pentru păcatele lui.”, spunea Arsenie Boca.

Citește și: Arsenie Boca, mai profitabil decât Microsoft: așa înțelegi realitatea românească din 2021

Ce a mai prezis Arsenie Boca despre români: ‘Vor veni vremuri foarte grele’

Multe lucrări au fost însemnate cu profețiile lui Arsenie Boca, iar apropiații săi au susținut ceea ce a transmis părintele, veridicitatea vorbelor fiind în legătură directă cu modul în care ele au fost transmise.

Sora Septimia Maniș menționează în cartea ‘Noi mărturii despre părintele Arsenie Boca’ ce a spus acesta că o să se întâmple cu românii. Duhovnicul a prezis că oamenii o să fie împovărați de frică, credința lor fiind slăbită. De asemenea, Arsenie Boca a transmis că toți o să se lupte cu taxe din ce în ce mai mari.

„Îmi pare rău de voi că sunteți slăbiți în credință. Veți cădea din cauza fricii. Frica-i de la diavol; nu vă fie frică pentru a vă salva sufletele.

Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu, Care este tovarășul de drum al fiecăruia, de la naștere până la moarte. Vor cădea și cei aleși.

Îmi pare rău că sunteți cei de pe urmă. Vă vor cerne. Vor pune impozite, taxe și alte îngrădiri. Vor lua totul! Să știți că mulți vor pleca din țară, dar puțini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori să se întoarcă și n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări.”

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost dus în alt sat și bătut cu bestialitate
Digi24
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Capital.ro
Calendar ortodox pentru mai 2024. Cele mai importante sărbători religioase ale lunii
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENALIZĂRI la PENSIE! Cine PIERDE BANI imediat
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro