Omagiu pentru Prințesa Diana, în ziua în care ar fi împlinit 60 de ani. Ce au făcut Prințul Harry și William

Omagiu pentru Prințesa Diana, în ziua în care ar fi împlinit 60 de ani. Ce au făcut Prințul Harry și William
Prințul Harry și Prințul William, reuniune emoționantă. Ce au făcut pentru regretata lor mamă

Prințul Harry și Prințul William s-au reunit pentru un omagiu emoționant adus în memoria mamei lor, regretata Prințesă Diana. Chiar dacă aceștia nu mai au o relație atât de bună de când Harry și Meghan Markle s-au mutat în America și au renunțat la îndatoririle regale, iată că nu pot sta departe unul de celălalt când este vorba despre evenimente importante.

Prințul Harry și Prințul William, omagiu pentru mama lor. Ce au făcut cei doi

Mai bine de două decenii au trecut de când Prințesa Diana și-a găsit sfârșitul într-un accident tragic din Paris, dar Prințul William și Prințul Harry nu și-au uitat mama. Aceștia au pus la cale un eveniment emoționant pentru aceasta, uitând de tensiunile ce i-au făcut aibă o relație mult mai rece.

Joi, 1 iulie, Prințesa Diana ar fi împlinit 60 de ani, așa că Prinții și-au dorit ca ocazia să nu scape fără un moment special. Aceștia vor dezvălui o statuie în onoarea mamei lor, iar totul se va întâmpla în Grădina Scufundată a Palatului Kensington, unul din locurile preferate de fosta soție a Prințului Charles pe când locuia alături de Familia Regală.

Ce se întâmplă între cei doi Prinți. Vestea tristă

Chiar dacă Prințul Harry și Prințul William nu își vorbesc aproape deloc, se pare că aceștia își doresc ca lumea să aibă un obiect ce o să amintească tuturor de viața Prințesei Diana. De-a lungul vieții, fosta soție a Prințului Charles a fost extrem de iubită de britanici și nu a fost uitată după accidentul tragic din Paris, așa că statuia făcută în onoarea sa o să îi bucure pe mulți.

„Au trecut 20 de ani de la moartea mamei noastre şi este momentul potrivit să amintim impactul ei pozitiv în Marea Britanie şi lumea întreaga printr-o statuie eternă. Mama noastră a influenţat atâtea vieţi.”, au transmis cei doi printr-un comunicat de presă.

Meghan Markle, marea absentă de la eveniment

De menționat este faptul că Meghan Markle nu va participa la evenimentul emoționant. Chiar dacă toată lumea spera ca aceasta să fie alături de soțul ei în momentul în care se va întâlni cu rudele sale faimoase, un expert regal a explicat că fosta actriță nu poate să plece din America pentru că abia a adus pe lume o fetiță, Lilibet Diana.

„Ducesa de Sussex nu va merge în Marea Britanie pentru a sta alături de Harry în momentul în care se va dezvălui statuia regretatei sale mame, confirmă sursele, după ce un site american a susținut că aceasta o să fie acolo. Doar ce a născut un copil.”, a explicat Victoria Ward, expert regal, în mediul virtual.