Olivia Steer, reacție incredibilă în plină pandemie. Ce i-a răspuns unui fan care i-a cerut sfatul

Olivia Steer, reacție incredibilă în plină pandemie. Ce i-a răspuns unui fan care i-a cerut sfatul
Olivia Steer, reacție incredibilă la cererea unui fan. Unul din urmăritori i-a sugerat un sfat pentru perioada pandemiei

Olivia Steer a avut o reacție cel puțin surprinzătoare într-o postarea recentă din mediul online. Un fan i-a cerut sfatul pentru a se proteja în perioada pandemiei de coronavirus. Ce a răspuns soția lui Andi Moisescu?

Olivia Steer, reacție surprinzătoare în plină pandemie

Olivia Steer a trecut puțin prin caldele ape ale televiziunii, ulterior a rămas în vizorul tuturor datorită mariajului cu Andi Moisescu. După o perioadă în care s-a obișnuit cu nou statul de mamă, aceasta a început să le ofere părerea sa numeroaselor mămici care o urmăreau pe rețelele de socializare. Nimic nou, doar că Olvia Steer a reușit să deranjeze un număr mare de persoane, inclusiv o parte din vedetele de la noi, dar și câțiva medici. Bruneta militează împotriva vaccinării copiilor.

Mai mult decât atât, prof. Monica Pop a vrut să încerce în luna februarie a lu 2019 „vaccinul molotov anti-gripal” mediatizat de Olivia Steer. „Olivia Steer nu știe sensul cuvântului vaccin. Prin vaccinare faci anticorpi la patogenul respectiv. Ori ceapa si usturoiul nu face asa ceva!”, a declarat Raed Arafat.  „Nu încercați această rețetă! Poate să ucidă! Un om cu ulcer, poate face un ulcer perforat, să își provoace o hemoragie internă și să moară!”, a spus Monica Pop.

Olivia Steer, reacție surprinzătoare după ce un fan i-a cerut sfatul în plină pandemie
Olivia Steer, reacție surprinzătoare după ce un fan i-a cerut sfatul în plină pandemie

Ce i-a răspuns unui fan care i-a cerut sfatul?

Cu toate că este des criticată pentru abordarea și perspectiva sa neortodoxă atunci când vine vorba de sănătate, implicit sfidând medicina, aceasta nu părea să înceteze vreodată să își mai expună opiinile, obișnuindu-se deja cu criticile. Surpriza fanilor care îi ascultau până de curând sfaturile cu sfințenie a fost că soția lui Moisescu a ales să nu se pronunțe în contextul pandemiei de coronavirus.

„Olivia Steer în situații de genul ăsta cât de mult ne ajută alimentația? Ce ar trebui să consumpm foarte des? Mulțumesc!”, a fost mesajul unui urmăritor. „Nu sunt medic, nu dau sfaturi! Îmi pare rău!”, a replicat Olivia Steer.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI