Olguța Vasilescu îl provoacă pe Iohannis: „Vreau să cred că președintele nu e găina care pare și va veni la o dezbatere”

Ce spune Lia Olguța vasilescu despre Klaus Iohannis.

Seria atacurilor verbale inițiate de Lia Olguța Vasilescu continuă. Vicepreședintele PSD revine cu replici dure la adresa președintelui Statului. Ce a declarat?

Refuzul lui Klaus Iohannis de a participa la o dezbatere organizată alături de contracandidatul său la alegerile prezidențiale care vor decide cine va conduce România pentru următorii cinci ani, stârnește în continuarea controverse.

Presiunile vin atât din partea cetățenilor, cât mai ales din partea rivalilor de la partidul social democrat.

Lia Olguţa Vasilescu, mesaj direct către Klaus Iohannis

Klaus Iohannis este asemănat cu o găină, prin prisma faptului că acesta refuză dezbatrea electorală la care a fost invitat de Viorica Dăncilă, contracandidatul său la alegerile prezidențiale din turul al doilea de scrutin.

„Dacă Klaus Iohannis spune că Viorica Dăncilă este un candidat slab nu ar trebui să îi fie teamă de ea. Nu vine la dezbatere, tocmai pentru că știe că va ieși șifonat. După cinci ani, ascuns ca șobolanul la Cotroceni, ieși și tu la o conferință de presă. Mai mult, de 80 de ori a pronunțat ”PSD”, a spus Lia Olguța Vasilescu, potrivit declațaiilor de la Sinteza Zilei.

Lia Olguța Vasilescu vrea cu orice preț o dezbatere între Klaus Iohannis și viorica Dăncilă.
Lia Olguța Vasilescu vrea cu orice preț o dezbatere între Klaus Iohannis și viorica Dăncilă.

Vicepreşedintele PSD Lia Olguţa Vasilescu și, totodată, șefa de campanie a Vioricăi Dăncilă, a precizat că partidul va face tot ceea ce este posibil pentru a obține o dezbatere între actualul Șef al Statului, Klaus Iohannis și fostul premier-Viorica Dăncilă, candidați la alegerile prezidențiale din 24 noiembrie.

„Vreau să cred că Klaus Iohannis nu e puiul de curcă, nu e găina asta care pare și va veni la o dezbatere. Sunt foarte sigură că atunci când Klaus Iohannis va fi față în față cu Viorica Dăncilă vor ști foarte sigur că trebuie să voteze Viorica Dăncilă”, a mai adăugat Lia Olguța Vasilescu în cadrul emisiunii.

Zilele trecute, fostul ministru al Muncii, a declarat în direct la Antena 3 că Iohannis dacă ar mai câștiga încă un mandat ar fi în stare să bage toți PSD-iștii într-un lagăr de concentrare, la reeducare. Ca urmare, Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării s-a sesizat în legătură cu declarațiile Olguței, iar aceasta riscă să fie amendată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI